چاپ مقاله در مجله معتبر آمریکایی به همت عضو هیات علمی گروه نانو فناوری رنگ پژوهشگاه رنگ
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رنگ، مقاله عضو هیات علمی گروه نانو فناوری رنگ از پژوهشکده پوشش¬های سطح و فناوریهای نوین، به عنوان مقاله برتر روی جلد مجله معتبر آمریکایی ACS Food Science & Technology در شماره مارس ۲۰۲۵ قرار گرفت.
در این مقاله دکتر سوسن رسولی عضو هیات علمی پژوهشگاه، به عنوان نویسنده مسئول و نفر دوم قرار دارد.
این مقاله با عنوان :
In Vivo Study and Cytotoxicity of Migrated Silver Nanopa(AgNPs) from Cellulose/LDPE/AgNP Nanocomposite in Highly Perishable Food (Fish Fillet) Packaging
Faegheh Sadat Mortazavi Moghadam,* Sousan Rasouli,* and Faezeh Alsadat Mortazavi Moghadam
https://doi.org/10.1021/acsfoodscitech.4c00850
https://pubs.acs.org/toc/afsthl/5/3
به بررسی استفاده از نانوذرات نقره در سیستم های بسته بندی مواد حساس مانند انواع ماهیان پرداخته و مسئله امکان مهاجرت نانو ذرات نقره از بسته بندی به داخل ماده غذایی، که می تواند برای مصرف کننده خطرناک باشد، را بررسی کرده است.
با توجه به استفاده روزافزون از نانو مواد در صنایع غذایی و کار بسیار دقیق و ارزشمندی که در این مقاله ارائه شده است به عنوان بهترین مقاله این شماره از مجله انتخاب شده و روی جلد مجله قرار گرفته است. لازم بذکر است که مجله امریکایی ACS Food Science and Technology با ضریب تاثیر ۲.۶ ( ۲ و ۶ دهم) یکی از معتبرترین مجلات بین المللی در زمینه تحقیقات در صنایع غذایی می باشد.
روابط عمومی پژوهشگاه این موفقیت ارزنده را خدمت خانم دکتر رسولی و جامعه علمی کشور تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند منان آرزوی توفیق روز افزون برای ایشان دارد.