تقدیر چهل و یکمین  جایزه کتاب سال از عضو هیات علمی پژوهشگاه رنگ

تقدیر چهل و یکمین جایزه کتاب سال از عضو هیات علمی پژوهشگاه رنگ جدید

آیین اهدای جوایز آثار شایسته تقدیر چهل و یکمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون فرهنگی وزیر، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و دبیر علمی جایزه کتاب سال در روز شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۳ برگزار گردید. در این مراسم مدیران و سیاستگزاران حوزه فرهنگ و کتاب به افزایش بودجه تا ریل گذاری برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی اشاره نموده و برنامه‌های کلان ملی برای خودکفایی در تولید کاغذ و کسب جایگاه صادرکننده برتر در منطقه را تشریح نمودند.

اخذ گواهینامه تایید صلاحیت ۱۷۰۲۵ ISO/IEC توسط آزمایشگاه فیزیک رنگ پژوهشگاه رنگ

آزمایشگاه فیزیک رنگ پژوهشگاه رنگ موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت ۱۷۰۲۵ از مرکز ملی تایید صلاحیت ایران در حوزه کالیبراسیون دستگاه‌های رنگ‌سنج و اسپکتروفتومترهای انعکاسی شد. این دستاورد مهم به عنوان نخستین مرکز تایید صلاحیت شده دانش بنیان در این حوزه، نشانه‌ای از تعهد و توانمندی بالای این آزمایشگاه در ارائه خدمات کالیبراسیون با کیفیت و دقیق است.

ادامه مطلب

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، پژوهشگاهها و موسسات وزارت علوم،تحقیقات و فناوری منطقه ۱ گالری

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رنگ، نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، پژوهشکده ها و موسسات وزارت علوم تحقیقات و فناوری در منطقه ۱ تهران به میزبانی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد.

گرامیداشت روز روابط عمومی در پژوهشگاه رنگ

گرامیداشت روز روابط عمومی در پژوهشگاه رنگ گالری

روابط عمومی، سرچشمه زلال اطلاعات و ارتباطات است. روابط عمومی، همچون یک پل، میان مردم و سازمان‌ها است. روز ارتباطات و روابط عمومی، فرصتی است برای تقدیر از کارکنان روابط عمومی که با هنر، دانش و هدف توسعه انسانی، فضایی سالم برای اطلاع‌رسانی و ارتباطات صمیمانه و اثربخش بین مردم و سازمان فراهم نموده اند.

کتاب پوشش های سبز (شیمی و فناوری) منتشر شد

کتاب پوشش های سبز (شیمی و فناوری) منتشر شد گالری

روابط عمومی پژوهشگاه رنگ با همت اعضای هیات علمی پژوهشگاه با کمال افتخار به اطلاع می رساند کتاب "پوشش های سبز (شیمی و فناوری)" توسط انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، منتشر گردید.

حضور پژوهشگاه رنگ در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

حضور پژوهشگاه رنگ در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گالری

نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی طبق روال هر ساله در روزهای ۱۹ الی ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه های یین المللی تهران برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رنگ در این نمایشگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پاویونی را در سالن ۱۰ جهت حضور در اختیار دانشگاه ها و پژوهشگاه های منتخب کشور قرار داد که پژوهشگاه رنگ نیز با حضور موثر و هدفمند خود در چهار روز نمایشگاه، آخرین دستاوردها و راهکارهای گسترش همکاری و ارتباط با جامعه و صنعت را عرضه نمود.