کسب رتبه دوم دانشگاهها، موسسات پژوهشی ایران و مراکز آموزش عالی کشور توسط پژوهشگاه رنگ بر اساس نظام رتبه بندی (ISC)

۰۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۴ اخبـــار پژوهشگاه

پایگاه استنادی جهان اسلام رتبه بندی دانشگاه‌ها، مؤسسات پژوهشی، پژوهشگاه‌ها، پارک های علم و فناوری و مراکز آموزش عالی کشور را اعلام کرد. بر اساس ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۱ این پایگاه، پژوهشگاه رنگ رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
در رتبه بندی حوزه فنی و مهندسی ۲۳ پژوهشگاه و موسسه پژوهشی حضور داشته اند. سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پژوهشگاه رنگ و پژوهشگاه صنعت نفت به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند.
لذا پنج پژوهشگاه برتر در هر کدام از معیارهای رتبه بندی در دسته فنی و مهندسی به شرح جدول زیر مشخص شدند:

در کل نظام رتبه بندی ISC یکی از جامع ترین نظام های رتبه بندی دانشگاه‌ها، پژوهشگاهها و موسسات پژوهشی محسوب می‌شود.
روابط عمومی پژوهشگاه رنگ کسب این موفقیت بزرگ را به جامعه علمی و پژوهشی کشور بویژه همکاران پژوهشگاه رنگ تبریک عرض نموده و برای آنها از خداوند توفیقات روزافزون خواستار است.