برگزاری بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و نوآوران برگزیده کشور با حضور پژوهشگاه رنگ

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۰ اخبـــار پژوهشگاه

همزمان با بیست و چهارمین دوره گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور صبح روز سه شنبه مورخ ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این مراسم که با حضور دکترمحمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد از دکتر محمد مهدویان احدی عضو هیات علمی پژوهشگاه رنگ، به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری  گروه فنی و مهندسی تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم، فناوران و پژوهشگران برتر در بخش‌های «پژوهشگران برگزیده»، «فناوران»، «رؤسای دانشگاه‌ها»، «نشریات علمی» و «انجمن‌های علمی» تقدیر شدند.
روابط عمومی پژوهشگاه رنگ، کسب این موفقیت را به دکتر مهدویان و همکاران پژوهشگاه تبریک عرض نموده و برای ایشان کسب موفقیت های روزافزون را آرزومند است.