حضور پررنگ پژوهشگاه رنگ در بیست و چهارمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۸ اخبـــار پژوهشگاه

به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۲، در مساحت ۹۳۰۰ متر مربع با حضور دانشگاه‌ها، مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری، بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی از دوشنبه ۲۰ آذرماه در محل مصلی امام خمینی تهران آغاز بکار کرد و تا ۲۲ آذرماه میزبان پژوهشگران و اندیشمندان است تا با دستاوردهای علمی و جدید شرکت کنندگان در نمایشگاه آشنا شوند.

به گزارش روابط عمومی، پژوهشگاه رنگ و مرکز رشد واحدهای فناور پژوهشگاه نیز با مشارکت فعال حوزه های مختلف خود، حضوری پر رنگ در این نمایشگاه دارد.
لازم به ذکر است در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و معاونان ایشان برگزار گردید، از فناوری دو تن از فناوران پژوهشگاه توسط وزیر عتف رونمایی گردید.
بدین وسیله از عموم پژوهشگران، فناوران و دانشگاهیان دعوت می شود تا از این نمایشگاه بازدید به عمل آورند.