برگزاری مراسم روز دانشجو در پژوهشگاه رنگ

۱۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۷ اخبـــار پژوهشگاه

به مناسبت فرارسیدن ۱۶ آذر و روز دانشجو، مراسم گرامیداشت این روز و تقدیر از دانشجویان ممتاز پژوهشگاه رنگ برگزار شد .
این مراسم در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴ آذرماه ۱۴۰۲ در سالن جلسات پژوهشگاه و با حضور جمعی از دانشجویان، معاونت پژوهشی، معاونت توسعه، رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی، مدیر و همکاران تحصیلات تکمیلی و مدیران گروه‌های پژوهشی برگزار گردید و آقایان دکتر شیرکوند، دکتر اعرابی، دکتر صفی و خانم دکتر حسین‌نژاد ضمن تبریک روز دانشجو به تمامی دانشجویان به سخنرانی پرداخته و در خصوص مشکلات دانشجویان مباحثی رد و بدل کردند و دانشجویان نیز به بیان دغدغه‌ها و مسائل مدنظر خود پرداختند.
در پایان مراسم از آقای سیاوش گودرزی دانشجوی ورودی ۱۴۰۱ در مقطع کارشناسی ارشد بعنوان دانشجوی برتر برگزیده پژوهشگاه تقدیر شد و لوح سپاس و جوایزی خدمتشان تقدیم گردید.