برگزاری جلسه هم اندیشی و نشست تخصصی با موضوع احیای صنایع دستی (سفال و سرامیک) و ارتقاء جایگاه آنها با محوریت رنگ و پوشش

۰۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۴ اخبـــار پژوهشگاه

با همکاری پژوهشگاه رنگ و سازمان میراث فرهنگی، گردشگردی و صنایع دستی و با حضور چند تن از صاحبنظران، اساتید فن، تولیدکنندگان و مدرسین دانشگاه، نشستی تخصصی با هدف هم اندیشی و عارضه یابی مشکلات صنعت تولید سفال و سرامیک در محل پژوهشگاه رنگ در روز یکشنبه مورخ ۱ مردادماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رنگ در این نشست پس از تبادل نظرات حاضرین و تحلیل وضعیت موجود موارد ذیل برای پیشبرد اهداف جلسه تعیین شد:

1. ادامه جلسات مشترک در این زمینه تا حصول برنامه راهبردی؛
  2. ارائه برنامه های کوتاه مدت به ویژه در راستای ارتقا جایگاه شهر لالجین به عنوان شهر جهانی سفال؛
  3. ارائه راهکارهای عملیاتی در راستای بهبود کیفیت خاک و روند تولید؛
  4. توجه ویژه به مساله بدنه های دما بالا در راستای بهبود کیفیت محصولات صادراتی سفال و سرامیک؛