انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشکده هرمز دانشگاه هرمزگان و پژوهشگاه رنگ

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ اخبـــار پژوهشگاه

آقایان دکتر علی رضایی لطیفی ریاست و دکتر فریبرز محمدی معاونت پژوهشی محترم پژوهشکده هرمز دانشگاه هرمزگان در روز چهارشنبه بیست و یکم آذرماه بازدیدی از امکانات و توانمندی های پژوهشگاه داشتند. در این راستا و در این نشست ضمن بازدید، زمینه همکاری های مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. پژوهشکده هرمز در راستای همنوائی و پاسخگوئی با تحولات و نیازهای جامعه و سازماندهی و رفع چالش های آن و مشارکت در رقابت جهانی در عرصه تولید و توسعه دانش و هدفمندسازی و سازماندهی فعالیت های تحقیقاتی و توسعه فناوری در سال ۱۳۷۵ با دو زمینه اصلی فعالیت (فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و فنی مهندسی) به عنوان مجموعه درون سازمانی دانشگاه هرمزگان تاسیس گردید. با توجه به اهمیت مساله پژوهش در زمینه دریا و توجه پژوهشگاه به پژوهش در زمینه صنایع دریایی به ویژه رنگهای دریایی در این نشست تفاهم نامه همکاری متقابل تبادل شد.

کلید واژه ها: دانشگاه هرمزگان تفاهم نامه رنگهای دریایی