نشست صمیمی اعضای هیات رئیسه پژوهشگاه رنگ با دانشجویان به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو

۲۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۳ اخبـــار پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رنگ، آیین گرامیداشت هفتادمین سالگرد روز دانشجو طی مراسمی در روز دوشنبه مورخ ۲۱ آذرماه ۱۴۰۱، از ساعت ۱۰ الی ۱۱ با حضور ریاست، معاونان، ریاست روابط عمومی و مدیریت تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه و جمعی از دانشجویان برگزار گردید.

در این مراسم پس از سخنرانی دکتر تاجیک ریاست پژوهشگاه، دکتر قرنجیگ معاون پژوهشی پژوهشگاه در خصوص روند کاری دانشجویان مباحثی را بیان نمودند. در ادامه دکتر قاسمی معاونت اجرایی در زمینه مسائل رفاهی و آموزشی دانشجویان را مطلع نمودند.

در پایان مراسم دکتر تاجیک پس از شنیدن درددل¬های دانشجویان و بیان مشکلات آنها، از ۴ دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترای برتر نخبه پژوهشگاه، روژان فتح اللهی، مهسا رئوف جاویدی، رعنا رفیعی و علیرضا مورکی با اهدای لوح تقدیر و جایزه تقدیر بعمل آوردند.