برگزاری آیین رونمایی از ۷ عنوان کتاب برگزیده ی جهاد دانشگاهی امیرکبیر همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۳ اخبـــار پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رنگ، آئین رونمایی از ۷ عنوان کتاب برگزیده ی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در روز شنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۱ و همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی برگزار گردید.

انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر یکی از با سابقه ترین انتشارات دانشگاهی بویژه در حوزه فنی-مهندسی می باشد که همواره رسالت خود را در نشر کتب اساتید و دانشجویان فرهیخته دانشگاهی انجام داده است.

در این نشست کتاب هایی با موضوعات مختلف در رشته های صنایع، عمران، پلیمر، محیط زیست، مهندسی هسته ای و مهندسی شیمی توسط مولفین آنها ارائه شد و علاقمندان به حوزه کتاب و کتابخوانی و دانشجویان با حضور در این برنامه بیش از پیش با آثار دانشگاهی انتشارات آشنا شدند.
در این آئین که با حضور دکتر حامد علی اکبرزاده، رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر و مهندس ریحانه میرخانی، رئیس جهاد دانشگاهی امیرکبیر برگزار شد در بین ۷ اثر، از کتاب « گنجینه های فرهنگی در گذرگاه پوشش ها» تألیف دکتر رضا امینی و دکتر پونه کاردر از اعضای هیات علمی پژوهشگاه رنگ، به عنوان یکی از آثار برگزیده رونمایی شد.
روابط عمومی پژوهشگاه ضمن تبریک به این عزیزان، کسب موفقیت در مراحل پیش رو را برایشان از خداوند متعال خواستار است.

لینک مشاهده برنامه دوربین ۷ از پوشش این رویداد