حضور پژوهشگاه رنگ در دهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری رینوتکس ۲۰۲۲ تبریز

۱۷ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۱ اخبـــار پژوهشگاه

دهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی «رینوتکس» ۲۰۲۲ از دوم تا ششم آبان ماه سال ۱۴۰۱ در شهر تبریز برگزار گردید.این نمایشگاه در چهار بخش ایده‌های فناورانه، توسعه و تجاری سازی فناوری، فروش محصولات فناورانه و نیازمندی‌های فناورانه و در ۱۱ حوزه تخصصی با عناوین نوآوری و فناوری کشاورزی و آب، فناوری زیستی و صنایع غذایی، نوآوری و فناوری حوزه سلامت (دارویی، بهداشتی، آرایشی، مهندسی پزشکی و علوم شناختی)، نوآوری و فناوری مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی، نوآوری و فناوری ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته، نوآوری و فناوری برق، الکترونیک، فوتونیک و مخابرات، نوآوری و فناوری اطلاعات و نرم افزارهای رایانه‌ای، خدمات تجاری سازی و مشاوره، نیازمندی‌های فناورانه، صنایع نرم، هویت ساز و خلاق، خلاقیت و شکوفایی دانش آموزی، نوآوری و فناوری‌های خودرو و حمل و نقل برگزار شد.
پژوهشگاه رنگ نیز ضمن معرفی توانمندی‌های خود، با ارائه طرح‌های فناورانه قابل ارائه به صنعت در بخش تجاری‌سازی این نمایشگاه حضور چشمگیر داشت.
از دستاوردهای این حضور، انعقاد دو تفاهم نامه با دانشگاه های تبریز و دانشگاه صنعتی سهند بود و همچنین در زمینه نوآوری و فناوری مذاکراتی بعمل آمد.