کسب عنوان کارشناس منتخب شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی توسط سرکار خانم خدیجه موسی زادگان از پژوهشگاه رنگ

۱۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۳ اخبـــار پژوهشگاه

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، فعال‌ترین کارشناسان مراکز آزمایشگاهی را براساس عملکرد آزمایشگاه ها و کارشناسان آنها در سال ۱۳۹۹، معرفی کرد. به گزارش دبیرخانه شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، کارشناسان و متخصصین آزمایشگاهی، نقشی اثربخش در افزایش دقت نتایج آزمون‌ها و بهبود کیفیت و کارآمدی پژوهش‌ها ایفا می‌کنند. از آن‌جایی‌که نیروی انسانی دانش آموخته و متخصص، رکن اصلی انجام آزمایش‌های دقیق و ارائه مطلوب خدمات به فعالان زیست بوم پژوهش است، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با هدف حمایت، هدایت و تشویق این افراد، هرساله عملکرد صدها کارشناس مراکز آزمایشگاهی عضو شبکه را رصد و ارزیابی کرده، اسامی افراد منتخب را اعلام می‌کند.

در سال جاری نیز، رتبه بندی کارشناسان مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی صورت گرفت و اسامی آنان اعلام شد. این کارشناسان بر اساس عملکرد سال ۱۳۹۹ آزمایشگاه های عضو شبکه و همچنین کارشناسان آنها، انتخاب و معرفی شدند. شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی با فرهنگ‌سازی، ترویج، آموزش و تشویق، اعضای شبکه را در مسیر افزایش آگاهی، ارتقای مهارت ها، به روز رسانی دانش و بهبود مشتری‌مداری هدایت می کند.
بر همین اساس، سرکار خانم خدیجه موسی زادگان کارشناس آزمایشگاه مواد رنگزای آلی به عنوان یکی از کارشناسان برتر آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی بر اساس عملکرد سال ۱۳۹۹ معرفی شده اند.