برگزاری ششمین کنگره بین المللی پوشش های حمل و نقل، ترافیک و ایمنی با حضور ریاست و اعضای هیات علمی پژوهشگاه رنگ

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۶ اخبـــار پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رنگ، ششمین کنگره بین المللی پوشش های حمل و نقل، ترافیک و ایمنی (ICTTSC2019) در تاریخ ۲۳ لغایت ۲۴ آذر ۱۳۹۸ با هدف همسوسازی و تبادل نظر میان مسئولان، محققان، صنعتگران و علاقه‌مندان فعال در این حوزه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار گردید.

این کنگره به ریاست احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دبیری دکتر علی‌اصغر صباغ الوانی رئیس پژوهشکده رنگ و پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
این کنگره در ۹ محور پوشش‌های دریایی، حمل ‌ ونقل ریلی و هوایی، رنگ‌های ترافیکی (بزرگراه‌ها و مناطق مختلف شهرداری و...)، پوشش‌های خودرویی، پوشش‌های ضدحریق، پوشش‌های هوشمند، خوردگی و الکتروشیمی، نانوفناوری در پوشش‌ها، پوشش‌های دوست‌دار محیط‌ زیست و مواد پیشرفته و پوشش‌های نوین برگزار شد. اساتید و محققان داخل و خارج از کشور، مسئولان عالی رتبه کشوری، دانشجویان و صنعتگران در این کنگره بین المللی حضور داشتند.