پژوهشگاه رنگ موفق به کسب رتبه نخست در کشور و رتبه چهارم در سراسر خاورمیانه گردید

۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۴ اخبـــار پژوهشگاه

نظام رتبه‌بندی SCImago توسط گروه پژوهشی سایمگو در دانشگاه گرانادا در اسپانیا انجام می‌شود که براساس شاخص های پژوهشی (۵۰ درصد)، شاخص های نوآوری (۳۰ درصد) و شاخص های اجتماعی (۲۰ درصد) و بر مبنای داده های اسکوپوس موسسات مختلف پژوهشی و دانشگاهی و … را در سراسر دنیا ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند. این رتبه‌بندی یکی از جدیدترین و جامع‌ترین نظام‌های رتبه‌بندی پژوهشی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهش محور در جهان است.

در آخرین نتایج به دست آمده از این پایگاه پژوهشگاه رنگ در رتبه نخست پژوهشگاه های دولتی در کشور و در رتبه چهارم در سراسر خاورمیانه قرار گرفته است.

پژوهشگاه رنگ پس از فلسطین اشغالی، مصر و عربستان سعودی (و در همه حوزه ها) به عنوان پژوهشگاه شاخص و برتر دیده می شود.

روابط عمومی پژوهشگاه این موفقیت را به اعضای محترم هیئت علمی و همکاران پژوهشگاه صمیمانه تبریک عرض می‌نماید.