برگزاری نشست تخصصی فرصت ها و چالش های توسعه فناوری در صنایع رنگ

۳۰ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۸ اخبـــار پژوهشگاه

به مناسبت هفته پژوهش، نشست تخصصی فرصت ها و چالش های توسعه فناوری در صنایع رنگ روز پنج شنبه ۲۷ آذرماه برگزار شد. در ابتدای این نشست که با استقبال خوب متخصصین روبرو شد آقای دکتر باستانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه رنگ به بیان اهمیت و ضرورت مساله شناخت از جایگاه فعلی صنعت رنگ و لزوم تدوین استراتژی راهبردی این صنعت پرداختند. در ادامه آقای مهندس تباشیری رییس هیات مدیره کانون هماهنگی دانش، صنعت، بازار رنگ و رزین و مهندس یگانه ثمر عضو هیات مدیره تعاونی تولید کنندگان رنگ و رزین به عنوان نمایندگان صنعت به بیان دیدگاه های خود پیرامون مسایل و مشکلات صنعت رنگ پرداختند و این صنعت را به عنوان صنعتی پیش گام در زمینه توسعه فناوری مطرح کردند که پتانسیل های گسترده ای در زمینه دست یابی به بازارهای جهانی دارد. در ادامه آقای دکتر بهشتی رییس مرکز طرح های کلان ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به بیان دیدگاه ها در زمینه جنبه های حمایتی دولتی از صنایع پیشرو در راستای رشد و ارتقا توسعه فناوری پرداختند. در ادامه آقای دکتر سیف مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان تلاش های سال های اخیر در راستای رفع موانع ارتباط با صنعت دانشگاهیان، استفاده از زمینه های پیش بینی شده در طرح های تحول همکاری دانشگاه ها و موسسات پژوهشی با جامعه و صنعت، فرصت مطالعاتی صنعتی اساتید و مهارت آموزی فارغ التحصیلان را پیشنهاد نمودند که مورد استقبال نمایندگان صنعت قرار گرفت. در انتها، مقرر شد که موارد مطروحه از جمله استفاده از حمایت های دولتی و صنعتی در راستای توسعه همکاری متقابل و ایجاد مسیر صادراتی به منطقه اوراسیا به محوریت پژوهشگاه رنگ (به صورت پایلوت) و سایر ذی النفعان صنعتی و دانشگاهی کشورهای مذکور و تدوین سند راهبردی توسعه صنایع رنگ به صورت مستمر با محوریت پژوهشگاه رنگ به عنوان حلقه ارتباطی صنعت و دولت پیگیری شود.