برگزاری کارگاه آموزشی کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) در پژوهشگاه رنگ

۲۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۷ اخبـــار پژوهشگاه

در تاریخ ۹۹/۸/۱۹ گروه پژوهشی مواد رنگزای آلی اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(HPLC) ، با رویکرد بالا بردن توانایی علمی و مهارتی کارکنان و همچنین دانشجویان و اساتید متخصص در رشته‌های مرتبط با شیمی در پژوهشگاه رنگ برگزار  نمود.

مباحث دوره مذکور که در دو بخش تئوری و عملی برگزار گردید عبارت بود از :

1. انواع روش های کروماتوگرافی؛
  2. تحول در کروماتوگرافی با عملکرد بالا؛
  3. بخش های مختلف دستگاه HPL؛
  4. انواع فازهای متحرک و ساکن؛
  5. چگونگی انجام آنالیز کمی و کیفی با HPLC؛

کارگاه مذکور با حضور کارشناسان، اساتید و دانشجویان از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و همچنین اساتید، کارشناسان و دانشجویان پژوهشگاه رنگ برگزار گردید.

در این کارگاه یک روزه‌‌‌‌ آقای دکتر شهرام صیدی عضو هیأت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان مدرس، انواع روش‌های کروماتوگرافی، تحول در کروماتوگرافی با عملکرد بالا، بخش‌های مختلف دستگاه HPLC، انواع فازهای متحرک و ساکن و نیز چگونگی آنالیز کمی و کیفی با HPLC را به مخاطبین دوره تدریس نمودند.
دبیر این دوره آقای دکتر موسی صادقی کیاخانی عضو هیأت علمی گروه مواد رنگزای آلی پژوهشگاه رنگ بودند که در پایان کارگاه به شرکت‌کنندگان، گواهی شرکت در دوره اعطا گردید.
کلید واژه ها: مواد رنگزا کارگاه کروماتوگرافی