برگزیده شدن طرح دکتر کمال الدین قرنجیگ هیات علمی محترم پژوهشگاه رنگ

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۱ اخبـــار پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رنگ، طرح دکتر کمال الدین قرنجیگ عضو محترم هیات علمی پژوهشگاه رنگ، در فراخوان طرح های برتر دانشگاه ها و مراکز پژوهشی استان در راستای رونق تولید، به عنوان طرح برگزیده انتخاب گردید.

این انتخاب پس از تشکیل کارگروهی با جلسات متعدد و با حضور نمایندگان دانشگاههای صنعتی شریف، شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علامه طباطبایی و همچنین نمایندگان استانداری تهران و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه معین استان برگزار شد و پس از بررسی طرحهای واصله، پنج طرح برتر به عنوان طرح های برگزیده انتخاب گردیدند که طرح دکتر کمال الدین قرنجیگ با عنوان طراحی و تولید سبز فرش دستبافت با استفاده از فناوریهای جدید به منظور افزایش صادرات عنوان دوم را کسب نمود.
روابط عمومی پژوهشگاه رنگ، این انتخاب شایسته را خدمت تمامی عزیزان تبریک و تهنیت عرض می نماید.

کلید واژه ها: کمال الدین قرنجیگ