فراخوان جذب دستیار پژوهشی برای همکاری در طرح های صنعتی و تقاضامحور

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۵ اطلاعیه ها

پژوهشگاه رنگ در نظر دارد مطابق با آئین نامه شماره عتف-آ-۳۱۰۹مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۸ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از بین فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا حائز شرایط برای همکاری در طرح های پژوهشی، صنعتی و تقاضامحور در سال ۱۴۰۳، دستیار پژوهش پذیرش نماید. ضروری است متقاضیان حدکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳۰ نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند. به درخواست هایی که پس از این تاریخ ثبت شوند، ترتیب اثری داده نمی شود و افراد باید در فراخوان های بعدی شرکت نمایند.

ضمنا فهرست عنوان طرح واره های اعلام شده توسط اعضا هیات علمی واجد شرایط و ماموریت‌های پژوهشی پژوهشگاه رنگ در فایل پیوست موجود می باشد.

آدرس پژوهشگاه رنگ: تهران، بزرگراه صیادشیرازی (به سمت شمال)، خروجی لویزان، میدان حسین‌آباد، خیابان وفامنش، نبش کوچه شمس، پلاک ۵۵
شماره تماس پژوهشگاه رنگ: 22969777، 22944184

شرایط متقاضیان

1. دارای توانمندی‌های فردی و پژوهشی متناسب با فعالیت پیش‌بینی شده باشد.
  2. حداقل دارای مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و حسب مورد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه تخصصی مورد تقاضا باشد.
  3. در زمان تقاضا بیش از ده سال از تاریخ دانش‌آموختگی وی نگذشته باشد.
  4. سن متقاضی نباید بیشتر از ۴۰ سال باشد.
  5. از کارنامه علمی و سوابق پژوهشی مناسبی در طول تحصیل و اشتغال خارج از دانشگاه/پژوهشگاه برخوردار باشد.
  6. از صلاحیت عمومی و عدم ممانعت قانونی حضور در پژوهشگاه برخوردار باشد.
  7. نداشتن مشکل نظام وظیفه برای متقاضیان مرد، ضروری است.
  8. کلیه قوانین و مقررات پژوهشگاه رنگ را در مدت حضور و فعالیت در طرح رعایت نماید.

مدارک مورد نیاز

1. تکمیل فرم درخواست
  2. تصویر کارت ملی (پشت و رو)
  3. تصویر شناسنامه (تمام صفحات)
  4. تصویر مدرک تحصیلی
  5. رزومه متقاضی
  6. تصویر کارت پایان خدمت

متقاضیان لازم است، مدارک و مستندات خود را از طریق ایمیل research@icrc.ac.ir به دفتر امور پژوهش ارسال نمایند. ضمنا در صورت وجود مشکل یا سوال، موارد را از طریق ایمیل اعلام نمایید.

دریافت فایل پیوست فهرست عنوان طرح واره های اعلام شده

دریافت فرم درخواست