فراخوان ثبت‌نام برای بهره‌برداری از پشتیبانی‌های دانشجویی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۷ اطلاعیه ها

به اطلاع می‌رساند بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور» در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ فراخوان ثبت‌نام در طرح شهید وزوایی را اطلاع رسانی نموده است.
مهمترین نکات برای ثبت درخواست بهره‌مندی از پشتیبانی‌ها به شرح زیر است:

1. دانشجویانی که واجد شرایط بهره‌مندی از پشتیبانی مذکور در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ هستند، می ‌توانند درخواست خود را از طریق سامانه اطلاعاتی بنیاد نخبگان استان تهران به نشانیtehran.bmn.ir  ثبت نمایند.
  2. فرایند ثبت‌نام آن دسته از متقاضیانی که در حال حاضر دانشجو هستند، از ۱۴۰۱/۳/۱۷ آغاز شده است. دانشجویان باید اطلاعات خود را به همراه تصاویر و مدارک مربوط، در سامانه سینا بارگذاری و یا به‌روزرسانی کنند. متقاضیان حداکثر تا پایان روز پانزدهم تیرماه ۱۴۰۱ فرصت خواهند داشت نسبت به ثبت ارائه درخواست برای بهره مندی از پشتیبانی‌های طرح مذکور اقدام نمایند.
  3. بنیاد ملی نخبگان پس از بررسی درخواست‌ها و بر اساس ظرفیت سالیانه، نتیجه اولیه درخواست متقاضیان را اعلام خواهد کرد.
  4. دانشجویان می‌توانند با مراجعه به وبگاه بنیاد ملی نخبگان استان تهران، ضمن مشاهده اطلاعیه مذکور از سایر اخبار و اطلاعات مرتبط آگاهی یابند.

دریافت فایل