فراخوان شرکت در بیست و نهمین و سی امین جشنواره دانشجوی نمونه

۲۱ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۱ اطلاعیه ها

به اطلاع می‌رساند بیست و نهمین و سی امین جشنواره دانشجوی نمونه در آذرماه سال جاری که تلفیقی از دو جشنواره دانشجویی نمونه سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ می باشد، برگزار خواهد شد.
کاربران دانشگاهی باید ضمن مراجعه به سامانه ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه به آدرس eservices.saorg.ir/htmltbs با نام کاربری و رمز عبور شخصی، جهت رویت و بررسی درخواست متقاضیان اقدام نمایند. دانشجویان نیز همانند سال های گذشته می توانند از طریق آدرس portal.saorg.ir در سامانه ثبت نام نمایند.
کلیه کاربران، در صورت فراموشی رمز عبور، سایر مشخصات و یا دریافت راهنمایی در خصوص سامانه، می توانند با شماره ۹۶۶۶۴۴۵۷-۰۲۱ آقای توکلی تماس حاصل فرمایند و یا از طریق درخواست پشتیبانی در سامانه با کارشناس واحد فناوری ارتباط بگیرند. بدین منظور ایمیل support@saorg.ir نیز پاسخگوی درخواست های پشتیبانی می باشد. درخصوص پرسش درباره آیین نامه می توانید از آدرس ایمیل nemooneh@saorg.ir راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

مهمترین نکات برای ثبت درخواست به شرح زیر است:

1. شرط سنی در جشنواره دانشجوی نمونه حداکثر ۴۱ سال می باشد.
  2. سه امتیاز تشویقی به دانشجویانی تعلق می گیرد که در زمینه کرونا فعالیت داوطلبانه داشته باشند.

دریافت فایل آیین‌نامه اجرایی