ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره دکتری رشته مهندسی پلیمر-صنایع رنگ در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۰۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۳ اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرفته شدن سرکارعالی/جنابعالی در دوره دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ پژوهشگاه رنگ، به استحضار می رساند کلیه پذیرفته شدگان لازم است با به همراه داشتن مدارک زیر جهت تشکیل پرونده و ثبت نام در روزهای ۱۴۰۰/۶/۶ الی ۱۴۰۰/۶/۹ به دفتر تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه رنگ مراجعه نمایند. زمان مراجعه صبح ها ساعت ۹ الی ۱۲ می باشد.
ضمنا با توجه به شیوع کرونا، لازم است قبل از مراجعه با کارشناس تحصیلات تکمیلی هماهنگی انجام شود.
پذیرفته شدگان می توانند از طریق ارسال مدارک با پست پیشتاز نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز:

۱- اصل شناسنامه و یک سری تصویر از تمام صفحات (درصورت ارسال پستی، کپی شناسنامه باید برابر اصل شود).
۲- اصل کارت ملی و تصویر پشت و رو کارت (درصورت ارسال پستی، کپی کارت ملی باید برابر اصل شود).
۳- اصل و تصویر مدرک کارشناسی حاوی معدل دوره
۴- اصل و تصویر مدرک کارشناسی ارشد حاوی معدل دوره
۵- ریز نمرات دوره کارشناسی
۶- ریز نمرات دوره کارشناسی ارشد
۷- ارائه گواهی یا نامه ای از دانشگاه محل دوره کارشناسی ارشد مبنی بر اینکه دانشجو تا تاریخ ۱۴۰۰/۶/۳۱ از دوره فارغ التحصیل خواهد شد. (مربوط به پذیرفته شدگانی است که در زمان ثبت نام مدرک کارشناسی ارشد ندارند.)
۸- شش قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری
۹- اصل و تصویر کارت پایان خدمت، کفالت و یا معافیت
۱۰- تصویر تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت، مدرک کارشناسی، مدرک کارشناسی ارشد و عکس پذیرفته شده در یک سی دی تهیه و در روز ثبت نام با سایر مدارک تحویل داده شود.

** انتخاب واحد توسط دفتر تحصیلات تکمیلی انجام و به اطلاع دانشجو رسانده خواهد شد.
** تقویم آموزشی در اطلاعیه قبلی آموزش اعلام شده است. لازم است دانشجویان براساس دروس خود در کلاس های درس شرکت نمایند.
** کلاس های نیم سال جاری به صورت مجازی بوده و در صورت تغییر شرایط اطلاع رسانی خواهد شد.

پذیرفته شدگان می توانند سوالات خود را از طریق ایمیل edu@icrc.ac.ir یا تماس با دفتر تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه رنگ مطرح نمایند.