اعلام تقویم آموزشی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۱ اطلاعیه ها

با توجه به نزدیک شدن آغاز ترم جدید، تقویم آموزشی ترم آتی توسط دفتر تحصیلات تکمیلی اعلام گردید.
براساس این تقویم انتخاب واحد دانشجویان پژوهشگاه رنگ، ۲۲ و ۲۳ شهریورماه انجام شده و آغاز کلاس ها از ۲۷ شهریور ماه خواهد بود. امتحانات پایان ترم از ۱۸ دی ماه لغایت ۳۰ دی ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

عنوان تاریخ
انتخاب واحد دانشجویان ۱۴۰۰/۶/۲۲ و ۱۴۰۰/۶/۲۳
شروع کلاس ها ۱۴۰۰/۶/۲۷
حذف و اضافه (هفته دوم) ۱۴۰۰/۷/۶ و ۱۴۰۰/۷/۷
حذف اضطراری (هفته پانزدهم) ۱۴۰۰/۱۰/۶ الی ۱۴۰۰/۱۰/۸
ارزیابی اساتید (هفته چهاردهم و پانزدهم) ۱۴۰۰/۹/۲۷ الی ۱۴۰۰/۱۰/۱۰
برگزاری کلاس های جبرانی (هفته شانزدهم) ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ الی ۱۴۰۰/۱۰/۱۶
آزمون های پایانی (هفته هفدهم و هجدهم) ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ الی ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
آخرین زمان اعلام نمرات ۱۴۰۰/۱۱/۱۴

• تمامی دانشجویان باید در موعد مقرر ثبت نام نمایند و درصورت عدم ثبت نام از خدمات آموزشی و رفاهی در نیم سال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰ محروم خواهند شد.
  • دانشجویانی که تمام واحدهای درسی خود را گذرانده اند، باید عنوان پایان نامه (کارشناسی ارشد) و یا رساله (دکترا) را برای ثبت نام نیم سال جاری انتخاب نمایند.
  • دانشجویانی که سنوات مجاز آن ها در نیم سال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به پایان رسیده است، باید حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۶/۱۵ نسبت به تکمیل فرم درخواست تمدید سنوات اقدام نمایند.

تقویم آموزشی نیم سال اول تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در جلسه ۲۹۰ شورای پژوهشگاه مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۲ تصویب و ابلاغ گردید.