فراخوان جذب و پذیرش واحدهای فناور مرکز رشد واحدهای فناور صنایع رنگ

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۰ اطلاعیه ها

مرکز رشد واحدهای فناور صنایع رنگ جهت ارائه خدمات حمایتی در جهت ایجاد و توسعه حرفه های جدید و دانش بنیان، پذیرش و جذب شرکت ها و واحدهای فناور اقدام به ارائه تسهیلات به صاحبان ایده های فناورانه نموده است.
ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت محققین و افراد دارای ایده های برتر، کمک به تولید و توسعه محصولات قابل عرضه به بازار و ایجاد فضای لازم جهت رشد شرکت های نوپا(دانش بنیان) از اهداف این مرکز می باشد.
این مرکز خدماتی از قبیل استقرار و امکانات اولیه اداری و رایانه ای، خدمات آموزشی و مشاوره ای، خدمات شبکه و اطلاع رسانی و آزمایشگاهی را ارائه می نماید. داشتن ایده محوری مبتنی بر دانش و فناوری، داشتن توجیه فنی و اقتصادی برای ایده فناورانه خود و برخورداری از گروه کاری مرتبط از شرایط اولیه پذیرش در مرکز می باشد.
لذا بدینوسیله از کلیه مدرسین دانشگاه، دانش آموختگان، دانشجویان، مخترعین، کارآفرینان، شرکتهای خصوصی و واحدهای تحقیق و توسعه جهت ارائه ایده های نوآورانه و تشکیل هسته های فناور در زمینه های ذیل، دعوت بعمل می آید.

اولویتهای تحقیقاتی مورد پذیرش در مرکز رشد واحدهای فناور صنایع رنگ

• ساخت و کاربرد مواد رنگزای موظف : لیزر، کریستالهای مایع، شناساگر، سنسور، پزشکی، بیولوژی، جاذب مادون قرمز
  • روکش‌های سطح و خوردگی
  • ساخت رنگهای صنعتی: تزیینی، ساختمانی، دریایی، ترکیبات ضد خوردگی، پوشش‌های وی‍ژه، استتار مادون قرمز، جاذب رادار
  • ساخت مواد رنگزای آلی و معدنی: مواد رنگزای غذایی، دارویی، آرایشی، بهداشتی، نساجی، کاغذ، چرم، کاشی و سرامیک، شیشه
  • نانو فناوری رنگ
  • جنبههای زیست محیطی مواد رنگزا
  • پردازش تصاویر رنگی و نمایش
  • فیزیک رنگ
  • جوهرهای چاپ

متقاضیان می توانند جهت معرفی طرحها و ایده های مرتبط، طرح توجیهی پیشنهادی خود را در قالب کاربرگ های پذیرش در دوره رشد مقدماتی از آدرس وب سایت  مرکز رشد http://cti.icrc.ac.ir  بخش جذب و پذیرش دریافت و به آدرس پست الکترونیکی cti@icrc.ac.ir  ارسال نمایند.

آدرس: تهران،‌ بزرگراه صیاد شیرازی شمالی، خروجی میدان حسین آباد، ساختمان مهدی‌ طبقه سوم، واحد ۱۳، تلفن دفتر مرکز رشد واحدهای فناور:  ۲۲۹۳۶۸۶۷- ۲۲۹۶۹۷۷۴

کلید واژه ها: مرکز رشد واحدهای فناور