کتاب "مواد رنگزای آلی (تولید آزمایشگاهی و صنعتی)" منتشر شد

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۹ اخبـــار پژوهشگاه

روابط عمومی پژوهشگاه رنگ با کمال افتخار به اطلاع می رساند کتاب "مواد رنگزای آلی (تولید آزمایشگاهی و صنعتی) " توسط انتشارات پژوهشگاه رنگ، منتشر گردید. گردآورنده این اثر پروفسور کمال الدین قرنجیگ در خصوص این اثر ذکر کرده اند که :

مواد رنگزای آلی اهمیت زیادی در زندگی انسان ها دارند. آنها در رنگ کردن اکثر مصنوعات بشری و همچنین کالاهای طبیعی مورد استفاده قرار می گیرند. این مواد رنگزا از مواد حاصل از نفت، گاز و زغال سنگ در اثر انجام یکسری فرایندهای شیمیایی سنتز می شوند. در این کتاب سعی شده است تا فرایندهای سنتز مواد رنگزا از مواد واسطه شامل روش های تولید آزمایشگاهی و صنعتی برخی از مواد رنگزا شرح داده شوند. این کتاب تولید آزمایشگاهی و صنعتی مواد رنگزای مصنوعی را شرح می دهد. کتاب مواد رنگزای آلی شامل پانزده فصل، شامل مروری بر مواد رنگزای آلی، طبقه بندی مواد رنگزای آلی، فرایندهای ساخت مواد رنگزای آلی، ساخت مواد رنگزای آزو، مواد رنگزای دی و تری آریل متان، متین و پلی متین، کربونیلی، نیترو و نیتروزو، آزا آنیولین ها، مواد درخشان کننده فلورسنتی، رنگدانه های آلی، شناسایی مواد رنگزای آلی، ماشین آلات و تجهیزات ساخت مواد رنگزای آلی است.

علاقمندان میتوانند کتاب مذکور را از طریق فروشگاه و نمایشگاه دائمی انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر واقع در خیابان حافظ جنب درب اصلی دانشگاه و یا فروشگاه اینترنتی انتشارات به آدرس jdamirkabir.ac.ir/shop  خریداری نمایند.