فرایند پذیرش دانشجوی دکتری رشته مهندسی پلیمر-صنایع رنگ در سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ اطلاعیه ها

پژوهشگاه رنگ در نظر دارد براساس مصوبه ۱۳۹۸/۲/۲۴ شورای تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه، مطابق با آئین‌نامه شماره ۱۹۱۷۷/۱۱ مورخ ۱۳۹۴/۲/۷ و شیوه نامه شماره ۳۰۲۴/س مورخ ۱۳۹۸/۱/۲۵ سازمان سنجش آموزش کشور، برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از بین متقاضیان معرفی شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، دانشجوی دکتری تخصصی در رشته مهندسی پلیمر-صنایع رنگ، پذیرش نماید. لازم به ذکر است پذیرش دانشجو بر اساس نمره آزمون سازمان سنجش آموزش کشور، سوابق تحصیلی (آموزشی و پژوهشی) و مصاحبه انجام می‌پذیرد.

کلیه داوطلبان گرامی، که در انتخاب رشته گرایش محل سازمان سنجش آموزش کشور، پژوهشگاه رنگ را انتخاب نموده‌اند، در صورت دارا بودن حدنصاب تعیین شده توسط پژوهشگاه (بر اساس نمره تراز نهایی داوطلب مطابق کارنامه سازمان سنجش آموزش کشور) ضروری است از روز شنبه مورخ ۱۳۹۸/۳/۴ تا ۱۳۹۸/۳/۱۵ نسبت به تکمیل پرونده خود اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز برای متقاضیان ورود به دوره دکترا
1- تصویر کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه
2- تصویر کارنامه مرحله اول و دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری در سال ۱۳۹۸
3- تکمیل فرم ب
4- واریز مبلغ ۸۰۰/۰۰۰ ریال بابت حق ثبت نام از طریق سامانه پرداخت آنلاین پژوهشگاه رنگ، موضوع پرداخت: پرداخت خدمات آموزشی و فرهنگی و دریافت کد رهگیری
5- ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد
6- تصویر مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد
7- گواهی اشتغال به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد (برای دانشجویان کارشناسی ارشد)
8- توصیه نامه از دو عضو هیات علمی
9- ارائه مدارک و مستندات فرم ب (صفحات اول مقالات، گواهی شرکت در کنفرانس، تصویر جلد کتاب و غیره)

    لازم است متقاضیان اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در روز مصاحبه برای تطابق همراه داشته باشند.

برگزاری مصاحبه:
کلیه دعوت شدگان به مصاحبه تخصصی باید در روز شنبه مورخ  ۱۳۹۸/۳/۱۸ در محل پژوهشگاه رنگ حضور داشته باشند.

متقاضیان لازم است، مدارک و مستندات خود را به صورت حضوری به دفتر تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه رنگ تحویل نمایند.