کسب عنوان پژوهشگر جوان برگزیده توسط دانشجوی پژوهشگاه رنگ در کنگره فنی پوشش های اروپا

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۵ اخبـــار پژوهشگاه

رعنا رفیعی، دانشجوی دکتری مهندسی پلیمر رنگ در پژوهشگاه رنگ و دانشجوی دکتر رنجبر و دکتر یاری از اساتید و اعضای هیات علمی پژوهشگاه، توانست در کنگره فنی پوشش های اروپا عنوان پژوهشگر جوان برگزیده را دریافت و به دلیل مقاله ارایه شده خود در این کنگره مورد تقدیر هیات داوران قرار گیرد.
بدون شک دستاوردهای این موفقیت غرورآفرین سبب ایجاد انگیزه و فضای شورآفرین علمی در بین اساتید و دانشجویان این پژوهشگاه خواهد شد.
توفیق ورود به دروازه های دنیای علم و دانش موهبتی است از سوی خداوند علیم، که بی شک آدمی در سایه تلاش و جهد در کسب دانش از این موهبت بهره مند خواهد شد.
روابط عمومی پژوهشگاه کسب این موفقیت را به دانشجوی نامبرده، اساتید و اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشگاه تبریک عرض نموده و از خداوند متعال استمرار موفقیت و تداوم دانش اندوزی را خواستار است.