برگزاری وبینار تخصصی " مدل های تخمین زیان اقتصاد خوردگی و نقش آنها در سلامت صنایع نفت و نیرو" در پژوهشگاه رنگ

۲۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۱ اخبـــار پژوهشگاه

سرمایه گذاری در کنترل خوردگی نوعی سودآوری است. عدم توجه به مشکلات خوردگی در هر واحد صنعتی و تولیدی هزینه های پنهانی به دنبال دارد که اجتناب از آن غیرممکن است. اولین قدم در اقتصاد خوردگی انتخاب روشی مناسب به منظور حداکثر کاهش هزینه های خوردگی است. این هزینه ها می تواند شامل: مخارج تولید و تجهیزات، از بین رفتن محصولات با ارزش، ظاهر نامطلوب محصول، هزینه های زیست محیطی و … باشد. عدم آگاهی نسبت به عوامل ایجادکننده خوردگی و آشنا نبودن با روش های حفاظتی تجهیزات و تاسیسات صنعتی باعث گشته که انهدام و نابودی فلزات در صنایع به عنوان یک واقعیت مسلم و یک پدیده اجتناب ناپذیر مطرح باشد .بی اطلاعی از اهمیت و نقش خوردگی در زندگی و محیط کار، سالانه میلیاردها دلار به اقتصاد جهان ضرر می زند. صدمات ناشی از خوردگی دارای ابعاد وسیعی است که در صورت عدم توجه به این امر خسارات جانی و مالی زیادی را می تواند به بار آورد. خوردگی در کارخانجات و صنایع مختلف باعث نشت مواد باارزش، توقف بی مورد روند تولید، کاهش بازده تولید، تعویض زود هنگام قطعات و سبب آسیب های زیست محیطی می گردد که ایمنی تجهیزات را نیز با تهدید رو به رو می کند. برآورد دقیق زیان های خوردگی به دلیل وسعت و دامنه ی مسائل، میزان خسارتهای وارده، مخارج لازم جهت کنترل خوردگی و… کاری بسیار دشوار است.
در این راستا روز یکشنبه مورخ 25 مهرماه 1400 وبینار تخصصی با عنوان "مدل های تخمین زیان اقتصاد خوردگی و نقش آنها در سلامت صنایع نفت و نیرو" توسط آقای دکتر رضا جواهردشتی مدیرعامل (General Manager) شرکت تولیدی-تحقیقاتیEninco Engineering B.V.  (هلند)، دارای بیش از سی سال تجربه مدیریت خوردگی در ایران و خارج از ایران در صنایع نیروگاهی، پالایشگاهی، صنایع دریایی و دارای بیش از پنج هزار ساعت سابقه تدریس صنعتی مدیریت خوردگی و خوردگی میکروبی برای صنایع مختلف در بیش از ده کشور جهان از جمله ایران، ایالات متحده، استرالیا، آفریفای جنوبی،آلمان، قطر، نویسنده بیش از هشت کتاب بین المللی در زمینه مدیریت خوردگی و خوردگی میکروبی و با مشارکت پژوهشگاه رنگ برگزار گردید که با استقبال جامعه صنعتی و دانشگاهی رو به رو گردید. در این وبینار یک روزه مباحث مرتبط با موضوع اقتصاد خوردگی ارائه گردید.