آرشیو اخبار

سمينار علمي با موضوع خردايش تا ابعاد نانو و معرفي تجهيزات آسياب نظير Jet millتوسط جناب آقاي دكتر Florian Schott نماينده شركت آلماني NETZSCH-Feinmahltechnik در تاريخ 18/7/96 با حضور اعضاء محترم هيات علمي، دانشجويان و كارشناسان در سالن جلسات برگزار گرديد. در پايان نيز ايشان از آزمايشگاهها موسسه بازديد و با قابليت هاي مجموعه آشنا شدند.
گروه نانو فناوری رنگ و مرکز رشد واحدهای فناور موسسه در دهمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو که ۱۴ الی ۱۷ مهرماه سال 1396 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، سالن خلیج‌فارس برگزار گردید، حضور یافتند.
فستیوال بازار دارایی فکری نوآوری‌های صنعت رنگ و رزین که با حمایت معاونت علمی و همکاری مؤسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش برگزار شد.
نمایشگاه بین المللی رنگ و رزین پوشش های صنعتی و مواد کامپوزیت و صنعت آبکاری با هدف ارتقاء علمی و دسترسی تولیدکنندگان داخلی به آخرین دستاوردهای این صنعت و همچنین همکاری بین شرکت های داخلی و خارجی و با حضور محمد شریعتمداری وزیر صنعت معدن و تجارت در تاریخ 14 مهرماه 96 افتتاح شد.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور جناب آقاي دكتر ضرغام در روز سه شنبه مورخ 11 مهرماه 1396، با اعضای هیات علمی و محققان موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش دیدار کرد.
تاریخ برگزاری: 1 آذرماه 1396 روز چهارشنبه (مباحث دوره: معرفی مواد رنگزای طبیعی- رنگرزی با مواد رنگزای طبیعی- معرفی دندانه ها و روشهای مختلف دندانه دادن- تعیین ثبات و اندازه گیری رنگ)
با کمال مسرت به اطلاع می رساند شماره جدید نشریه مطالعات در دنیای رنگ دوره 7، شماره 1، بهار 1396 در سایت این نشریه (http://jscw.icrc.ac.ir/Journals2/vol7/issue1) منتشر شد.
چهل و دومين شماره خبرنامه موسسه در پايان شهريور ماه سال 1396 منتشر گرديد. اين خبرنامه شامل آخرين خبرهاي مربوط به حوزه‌ي علوم و فناوري رنگ مي‌باشد. علاقمندان مي‌توانند اين شماره را به صورت ديجيتالي دريافت نمايند.
هفدهمین جشنواره صنعت چاپ در سطح ملی و استانی در روز 28 شهریورماه 1396 در تالار وحدت برگزار گردید. در این جشنواره ابتدا از 15 پیشکسوت چاپ، یک کارآفرین برتر و یک واحد چاپی نوآور که به تأیید هیأت داوران رسیده بودند، معرفی و از آنها تجلیل بعمل آمد.
موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، به مناسبت فرا رسیدن عید بزرگ غدیر خم مراسم جشنی را در روز نوزدهم شهریور ماه با حضور ریاست محترم موسسه، معاونین ایشان و همکاران محترم برگزار کرد.
دستگاه اندازه گيري اندازه ذرات و پتانسيل زتا مدل SZ100 شركت HORIBA ژاپن در تاريخ 20 خرداد در آزمايشگاه مركزي موسسه نصب و راه اندازي گرديد. كارگاه آموزشي آشنايي با نحوه كاركرد دستگاع نيز توسط جناب آقاي دكتر Nicolas Buton مسئول فني شركت Horiba در تارخ 22 و 23 خرداد با حضور جمعي از كارشناسان و دانشجويان در محل آزمايشگاه مركزي برگزار گرديد.
بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در آزمون کارشناسی ارشد سال 1396، آقای محمد بختیاری با رتبه 1 و خانم نگار رحمتی با رتبه 3 که هر دو فارغ التحصیل کارشناسی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بودند، جهت ادامه تحصیل توسط موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ جذب گردیدند. از خداوند متعال برای این عزیزان آرزوی موفقیت های روز افزون را خواستاریم.
انجمن علمی فناوری چاپ ایران با هدف ارتقای جایگاه صنعت چاپ در کشور، معرفی توانمندی‌ها، قابلیت‌های آن و بررسی خلأ‌ها و چالش‌های موجود و پیش‌رو و گفتمان‌سازی ملی در حوزه‌های مورد اشاره در روزنگار هفته علوم و فناوری چاپ سومین هفته نکوداشت علوم و فناوری چاپ ایران را برگزار کرد.
انتخاب شایسته جناب آقای دکتر رضا امینی هیات علمی محترم موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش را به عنوان رئیس انجمن علمی رنگ ایران به کلیه اساتید و دوستداران رشته رنگ تبریک عرض نموده و موفقیت روزافزون ایشان را از خداوند منان مسئلت داریم. امید است که این انتخاب منشاء خیر و برکت برای نامبرده و کلیه متخصصین باشد.
ضمن عرض تبريك و خير مقدم و آرزوي موفقيت براي پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ارشد سال تحصيلي ۹7-۹6، موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش توجه پذيرفته شدگان محترم را به نكات زير جلب مي نمايد.