آرشیو اخبار

موسسه از داوطلبان معرفی شده در آزمون دوره دكتري از سوي سازمان سنجش آموزش كشور براي شركت در مصاحبه علمي آزمون دكتري Ph.D سال 1396 دعوت مي نمايد. داوطلبان جهت انجام مصاحبه به محل موسسه واقع در تهران، بزرگراه صياد شيرازي شمالي، خروجي لويزان، ميدان حسين آباد، خيابان وفامنش، نبش كوچه شمس،‌ پلاك 55، مراجعه نمايند.
يازدهمين كنگره ملي سراميك و دومين كنفرانس بين‌المللي سراميك ايران همزمان با پنجمين كنفرانس فناوري نانو در حوزه برق و انرژي در تاریخ 26 الي 28 ارديبهشت ماه در سالن خليج فارس پژوهشگاه نيرو برگزار شد.
در تاريخ 31 ارديبهشت ماه پژوهشكده فيزيك رنگ موسسه علوم و فناوري رنگ و پوشش ميزبان جمعي از شركت‌هاي فناور و دانش بنيان در زمينه‌ي طراحي و ساخت تجهيزات و نرم افزارهاي اندازه‌گيري رنگ و نور بود.
در سال ۲۰۱۵ ظرفیت نصب شده پنل های خورشیدی فوتوولتاییک از مرز GW۱۸۰ گذشت که حدود 2/5 برابر کل تولید برق ایران است. بیش از ۹۰٪ پنل های خورشیدی نصب شده از نوع مبتنی بر سیلیسیم کریستالی می باشد که در سال ۲۰۱۶ رکورد بازدهی 26/3٪ برای آنها ثبت شده است.
به اطلاع اعضاي محترم هيات علمي موسسه میرساند مركز رشد واحدهاي فناور صنايع رنگ و پوشش موسسه آمادگي خود را جهت حمايت از ايده هاي اعضا محترم هيات علمي (ترجيحا در زمينه علوم و فناوري های نانو) مبني بر ورود به مركز رشد اعلام مي دارد.
ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت صاحب الامر و الزمان مهدی موعود (عج) بر عاشقان و شیفتگان آن حضرت مبارکباد. در این راستا و به مناسبت این روز مبارک، مراسم جشنی در روز چهارشنبه 20 اردیبهشت ماه 1396 در سالن اجتماعات موسسه و با حضور ریاست محترم موسسه و تعداد زیادی از اعضاء محترم هیات علمی و همکاران عزیز برگزار گردید.
با توجه به آیین نامه پذیرش دانشجو در دوره دکتری، پذیرش دانشجو در این آزمون شامل اجرای فرآیند دو مرحله¬ای خواهد بود. مرحله اول مربوط به سنجش علمی بوده که برگزاری آزمون آن از طریق سازمان سنجش آموزش کشور انجام می گیرد و مرحله دوم آن شامل بررسی سوابق علمی داوطلبان است که توسط دانشگاه¬های پذیرنده دانشجو صورت می گیرد. در راستای اجرای مرحله دوم موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می¬رساند:
در روز چهارشنبه مورخ 20 اردیبهشت ماه 96 تعداد 22 نفر از دانشجویان رشته مهندسی رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر به همراهی سرکار خانم سمایی سرپرست تیم، جهت بازدید از امکانات و دستاوردهای موسسه در آزمایشگاه ها حضور بهم رساندند.
در آستانه بزرگداشت استاد مطهری(ره) و نکوداشت مقام استاد مراسم تکریم و نکوداشت مقام شامخ استاد با حضور اعضای محترم هیات علمی موسسه و پروفسور مرادیان هیات علمی محترم دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.
جلسه سمینار و مصاحبه متقاضیان جذب فراخوان بهمن 1395 موسسه برای جذب هیات علمی در گروه مواد رنگزای آلی در تاریخ 18 اردیبهشت ماه 1396 در سالن سمینار موسسه با حضور کارگروه علمی گروه مربوطه، برگزار گردید که متقاضیان این جلسه سرکار خانم دکتر تینا حریفی و جناب آقای دکتر موسی صادقی کیاخانی بودند.
میلاد با سعادت مولی الموحدین، حضرت علی (ع) و بزرگداشت مقام پدر با حضور اعضای محترم هیات علمی و کارشناسان و کارکنان محترم موسسه و با برگزاری مراسم مولودی خوانی برگزار شد.
به مناسبت گراميداشت روز كار و كارگر و همچنين روز جانباز رياست محترم موسسه از همكاران محترم زحمتكش و جانباز موسسه آقاي خسرو عليمحمدي، با اهداء شاخه گل و هديه، به اين عزيزان از آنها تشكر و قدرداني نمودند.
پروفسور كمال الدين قرنجيگ معاون محترم پژوهشي موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش، در روز سه شنبه 12 ارديبهشت ماه 96 با حضور در برنامه چرخ (شبكه چهار سيما)، توضيحات مبسوطي را در زمينه كاربرد رنگهاي طبيعي در فرش دستبافت و دنياي زيبا و رنگارنگ فرش دستبافت از منظر علمي، ارائه نمودند.
دانشجويان و فارغ‌التحصيلان 10 دانشگاه برتر كشور در مقطع کارشناسي ارشد رشته‌هاي مجاز به شركت در آزمون دوره‌هاي ذيل در صورت احراز شرايط قيد شده مي‌توانند بدون شرکت در مرحله اول آزمون ورودي، در مقطع دکترا آموزشي- پژوهشي رشته مهندسي رنگ در موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش ادامه تحصيل دهند:
دانشجويان و فارغ‌التحصيلان 10 دانشگاه برتر كشور در مقطع کارشناسي رشته‌هاي مجاز به شركت در آزمون دوره‌هاي ذيل در صورت احراز شرايط قيد شده مي‌توانند بدون شرکت در آزمون ورودي دوره کارشناسي ارشد در مقطع کارشناسي ارشد رشته‌هاي مهندسي رنگ- صنايع رنگ، برگزار شده در موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش ادامه تحصيل دهند: