آرشیو اخبار

روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، با اظهار تاسف ضایعه درگذشت مرحوم دکتر محمود شیخ زین الدین، معاون نوآوری و تجاری‌ سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس سابق شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را خدمت خانواده محترم ایشان و جامعه علمی، دانشگاهی و فناوری کشور تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم غفران الهی و علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل را خواستار است.
روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، رحلت عالم سخت کوش جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی را به فرزند ایشان جناب آقای دکتر وحید احمدی و بیت مکرم آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای ایشان علو درجات و مغفرت واسعه طلب می نماید.
محققان موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش موفق به شناسایی و حذف آلودگی ناشی از کار پرینتر ها در هوای محیط های داخلی شدند. به گزارش روابط عمومی موسسه رنگ، دکتر فاطمه مرتجی دانش آموخته دکتری موسسه رنگ و مجری این طرح با بیان این خبر گفت: این پژوهش بر روی آلودگی هوا که یکی از چالشی¬ترین مسائل روز ایران و جهان می باشد، انجام شد.
برای اولین بار در کشور، نانو ساختارهای ال دی اچ غنی شده با مواد بازدارنده برای رهایش هوشمند در پوشش های ضدخوردگی توسط ایمان علی بخشی دانش آموخته دکتری موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش تولید شد. مطالب بيشتر در اين خصوص را در صفحه 9 گاهنامه خبري تحليلي علوم، تحقيقات و فناوري مطالعه فرماييد.
موسسه از داوطلبان معرفی شده در آزمون دوره دكتري از سوي سازمان سنجش آموزش كشور براي شركت در مصاحبه علمي آزمون دكتري Ph.D سال 1397 دعوت مي نمايد. داوطلبان جهت انجام مصاحبه به محل موسسه واقع در تهران، بزرگراه صياد شيرازي شمالي، خروجي لويزان، ميدان حسين آباد، خيابان وفامنش، نبش كوچه شمس،‌ پلاك 55، مراجعه نمايند.
در روز چهارشنبه مورخ 26 ارديبهشت 1397 جمعي از دانشجويان مقطع كارشناسي رشته رنگ و پليمر دانشگاه اميركبير جهت بازديد از امكانات و دستاوردهاي موسسه در مجموعه حضور به هم رساندند. در بازديد سه ساعته اين دانشجویان، كارشناسان آزمايشگاه هاي تخصصي و مركزي موسسه به سوالات دانشجويان پاسخ داده و شرايط تحقيق و رويكرد علمي مناسب را براي نامبردگان توضيح دادند.
دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری امور پژوهشی با هدف ارتقای نشریات علمی کشور، طرح رتبه بندی نشریات علمی را بر اساس شاخص‌های مهمی چون وضعیت انتشار، نمایه در پایگاههای اطلاعات علمی، دارا بودن سامانه استاندارد و تکمیل اطلاعات در سامانه ارزیابی نشریات علمی مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد و بر اساس آن نشریات را در چند سطح رتبه بندی می‌کند. این ارزیابی تا به حال دو دوره برگزار شده و در حال حاضر بررسی دوره سوم آن برای نشریات انگلیسی به پایان رسیده است.
با توجه به آیین نامه پذیرش دانشجو در دوره دکتری، پذیرش دانشجو در این آزمون شامل اجرای فرآیند دو مرحله ای خواهد بود. مرحله اول مربوط به سنجش علمی بوده که برگزاری آزمون آن از طریق سازمان سنجش آموزش کشور انجام می گیرد و مرحله دوم آن شامل بررسی سوابق علمی داوطلبان است که توسط دانشگاه¬های پذیرنده دانشجو صورت می گیرد. در راستای اجرای مرحله دوم موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می رساند..
آقای صادق مهویدی دفاع موفقیت آمیز از رساله دکتری تان را تبریک عرض نموده و برایتان در مراحل پیش روی زندگی، آرزوی موفقیت و سربلندی می نمائیم.
فرهنگ سازمانی به عنوان مجموعه¬ ای از باورها و ارزشهای مشترك بر رفتار و اندیشه اعضای سازمان اثر می گذارد و می توان آن را به عنوان نقطه شروعی برای حركت و پویایی و یا مانعی در راه پیشرفت به شمار آورد.
به مناسبت هفدهمین سال انتشار مستمر مجلات گروه بسپار، این مجموعه رسانه ای برترین های بسپاری خود را انتخاب کرد. مجموعه رسانه ای بسپار تصمیم گرفته است با همراهی تشکل ها، اشخاص حقیقی و حقوقی؛ سالانه سه انتخاب در چهار حوزه را، به منظور معرفی بسپارهای برتر انجام دهد.
اولین روز از ماه "می" هر سال در تقویم میلادی که در تقویم هجری شمسی معمولاً با روزهای 11 یا 12 اردیبهشت ماه مصادف می شود، روز جهانی کار و کارگر نام دارد.
در قدرت و توان هیچ ‏کس نیست که مقام و ارزش معلم را برشمارد. چنان‏ که هیچ کس را یاراى آن نیست که فعل ایزد بستاید و یا نقش عظیم رسولان الهى را بر کاغذ بنشاند. خداوند متعال نسبت ‏به شأن و مقام عالم و متعلم عنایت‏ خاصى مبذول داشته و آنان را بر سایر طبقات ممتاز ساخته است. او به شخصیت آنان ارج نهاده و براى آنان امتیاز ویژه‏اى قائل شده است.
محققان موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش موفق به طراحی و ساخت نرم افزار محاسبه فرمولاسیون درست برای رسیدن به رنگ هدف شدند.
خانم فاطمه ایرانی دفاع موفقیت آمیز از رساله دکتری تان را تبریک عرض نموده و برایتان در مراحل پیش روی زندگی، آرزوی موفقیت و سربلندی می نمائیم.