آرشیو اخبار

در راستای اجرای تفاهم نامه فیما بین موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش و دانشگاه نورسهمپتون انگلستان، کارگاه علمی بین المللی با عنوان Development and application of electrochemical methods to assess the protective properties of anti-corrosive coating با سخنرانی آقای دکتر داگلاس میلز از اعضای هیات علمی دانشگاه نورسهمپتون انگلستان مورخ 1397/8/2 در محل سالن اجتماعات موسسه برگزار شد.
جناب آقای دکتر بهرام رمضانزاده عضو محترم هیات علمی گروه پوششهای سطح و خوردگی موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، موفقیت جنابعالی را در کسب عنوان برترین مقالات هفته اخیر مجله زیست فناوران ایران تبریک عرض نموده، برایتان آرزوی پربار بودن یافته های ارزشمند برای کشور و نظام اسلامی و همچنین توفیقات روزافزون در عرصه های علمی را از خداوند منان خواستاریم.
كارگاه آموزشي اندازه‌گيري و كنترل رنگ در صنايع آرايشي و بهداشتي در تاريخ 97/07/30 توسط گروه فيزيك رنگ و در دو بخش تئوري و عملي برگزار گرديد. دبير و مدرس اين دوره خانم دكتر راضيه جعفري عضو هيات علمي گروه فيزيك رنگ موسسه بودند.
در راستاي توسعه همكاري في مابين موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش و سازمان هاي مرتبط با صنايع دريايي و كشتيراني، جلسه هم انديشي روز 16 مهر 97 با حضور مديران شركت مديريت كشتي رهروان امين دريا با حضور اعضاء هيئت علمي در محل موسسه برگزار گرديد.
یازدهمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو ۲۱ الی ۲۴ مهرماه سال 1397 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و در سالن خلیج‌فارس برگزار شد. در این جشنواره، نهادهای فعال در سه قالب مراکز علمی و آزمایشگاهی، دانشگاهی و صنعتی حضور داشتند که در این بین موسسسه علوم و فناوری رنگ و پوشش نیز در دو قالب علمی و مراکز رشد صنعتی محصولات و دستاوردهای خود را به نمایش گذاشت.
دومین نمایشگاه صنعت چاپ و خدمات وابسته IPAP، نمایشگاه بسته بندی و فرآوری pacprocess با مجوز رسمی و انحصاری از نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب و با همکاری نمایشگاه دوسلدورف آلمان Messe Dusseldorf در تاریخ 19 الی 22 مهرماه 1397 برگزار گردید.
روز یکشنبه مورخ مهرماه 1397 در محل سالن جلسات موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، نشستی با آقای دکتر شرافتی(مدیر آزمایشگاه فنی)، دکتر سلیمی(مدیر بخش لیتوگرافی) و آقای مهندس کوه بابایی(مدیر بخش طراحی) از شرکت متیران (مرکز تولید اسناد هویتی ایران) با گروههای پژوهشی چاپ، نمایش رنگ و فیزیک رنگ برگزار شد. شرکت تولید اسناد هویتی ایران در زمینه ایجاد خصوصیت های امنیتی به روی پاسپورت فعالیت دارد.
هم اندیشی نقش آفرینی پژوهش و فناوری در اقتصاد ملی با حضور جناب آقای دکتر منصور غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و جناب آقای دکتر برومند معاون محترم امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم برگزار گردید.
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد و دکترای موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش با حضور ریاست موسسه، معاونان ایشان، مدیران و جمع کثیری از دانشجویان در این موسسه برگزار شد.
چهل و ششمين شماره خبرنامه موسسه در پايان شهريور ماه سال 1397 منتشر گرديد. اين خبرنامه شامل آخرين خبرهاي مربوط به موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش مي‌باشد. علاقمندان مي‌توانند اين شماره را به صورت ديجيتالي دريافت نمايند.
این گزینش که هر ساله از طریق سایتPublons با عنوان %1 داوران برتر در هر رشته انجام می گیرد، داوران مقالات علمی در هررشته را براساس تعداد داوری های ثبت شده ایشان طبقه بندی می نماید.
کارگاه "کنترل کیفیت لاک ناخن" به درخواست شرکت تولیدی طبیعت زنده (سینره) توسط گروه پزوهشی علوم و فناوری چاپ در تاریخ بیست و یکم شهریور 1397 به مدت 8 ساعت در موسسه علوم و فناوری رنگ و پوشش برگزار شد.
با توجه به كاربردهاي وسيعي كه دستگاههاي اسپكتروفتومتر در سنجش، كنترل و دوباره توليد رنگ در صنايع مختلفي نظير نساجي، كاشي و سراميك، چاپ، چوب و كاغذ، آرايشي و بهداشتي، رنگ و رزين، خودروسازي، دندانپزشكي و پلاستيك دارند
مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه "همایش ملی مواد رنگزا، محیط زیست و توسعه پایدار" تا پانزدهم مهرماه تمدید شد.
آزمايشگاههاي موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش بر اساس الزامات استاندارد ISO/IEC 17025 در تاریخ 11 تير ماه سال جاری توسط کارشناسان مركز ملي تایید صلاحیت ایران (NACI) مورد ارزیابی و ممیزی قرار گرفتند. لازم به توضیح است این اولین ممیزی پس از دریافت گواهینامه در سال 94 می‌باشد.