آرشیو اخبار

ضریب تأثیر یک شاخص کمی است که برای ارزیابی، مقایسه و رتبه‌بندی نشریات علمی در رشته‌های مختلف در سطح ملی یا برای مقایسه مجله‌ها در سطح بین‌المللی به کار گرفته می‌شود. این شاخص نشان‌دهنده فراوانی استنادهایی است که در طول یک دوره زمانی مشخص به یک مقاله چاپ و در یک نشریه داده می‌شود.ا
هفته اول دوره آموزشی اصول حسابداری مالی به مدت 8 ساعت و در 2 جلسه، با همراهي 21 نفر متشكل از فعالاني از صنعت رنگ و پوشش، مراكز رشد و دانشجويان تحصيلات تكميلي و حضور سركار خانم دكتر رنجبر رياست محترم موسسه در تاريخ های 19 و 21 تیرماه 1396 برگزار گرديد.
به اطلاع می‌رساند آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش در نظر دارد به مدت یک ماه از 1 مرداد ماه جاری لغایت 1 شهريور ماه، خدمات آزمايشگاهي مربوط به دستگاههاي Dilatometer، Zenotest، DMTA، TMA، AFM، HPLC و GPC را با تخفيف 20% ارائه نمايد.
امروزه برقراری ارتباط موثر میان مراکز پژوهشی، دانشگاهها و موسسات علمی و تحقیقاتی در عرصه های بین المللی یکی از مهمترین عوامل پیشرفت و تعالی این مرکز به حساب می آید و بستری مناسب برای رشد روزافزون علم و فناوری در کشور فراهم می کند.
دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در سومین دوره ارزیابی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، در خصوص توسعه ارايه خدمات آزمایشگاهی در سراسر کشور گفت: رشد 60درصدی تعداد خدمات ارایه شده از سوی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی و رشد 88درصدی درآمد این مراکز نسبت به سال 94، از دستاوردهای قابل توجه شبکه در زمینه توسعه ارایه خدمات آزمایشگاهی در سراسر کشور است.
چهل و يكمين شماره خبرنامه موسسه در پايان خرداد سال 1396 منتشر گرديد. اين خبرنامه شامل آخرين خبرهاي مربوط به حوزه‌ي علوم و فناوري رنگ مي‌باشد. علاقمندان مي‌توانند اين شماره را به صورت ديجيتالي دريافت نمايند.
احتراما،‌ باستحضار ميرساند مركز رشد واحدهاي فناور صنايع رنگ موسسه با همكاري سازمان مديريت صنعتي اقدام به برگزاري دوره آموزشي اصول حسابداري مالي به مدت 16 ساعت نموده است
ضیافت افطاری موسسه در روز شنبه 20 خرداد 96، مصادف با تولد امام حسن مجتبي (ع) و آغاز دهه كرامت با حضور رياست محترم موسسه، معاونين، اعضاي هيات علمي و كاركنان در محل سالن پذيرايي سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري كشور برگزار گرديد.
موسسه از داوطلبان معرفی شده در آزمون دوره دكتري از سوي سازمان سنجش آموزش كشور براي شركت در مصاحبه علمي آزمون دكتري Ph.D سال 1396 دعوت مي نمايد. داوطلبان جهت انجام مصاحبه به محل موسسه واقع در تهران، بزرگراه صياد شيرازي شمالي، خروجي لويزان، ميدان حسين آباد، خيابان وفامنش، نبش كوچه شمس،‌ پلاك 55، مراجعه نمايند.
يازدهمين كنگره ملي سراميك و دومين كنفرانس بين‌المللي سراميك ايران همزمان با پنجمين كنفرانس فناوري نانو در حوزه برق و انرژي در تاریخ 26 الي 28 ارديبهشت ماه در سالن خليج فارس پژوهشگاه نيرو برگزار شد.
در تاريخ 31 ارديبهشت ماه پژوهشكده فيزيك رنگ موسسه علوم و فناوري رنگ و پوشش ميزبان جمعي از شركت‌هاي فناور و دانش بنيان در زمينه‌ي طراحي و ساخت تجهيزات و نرم افزارهاي اندازه‌گيري رنگ و نور بود.
در سال ۲۰۱۵ ظرفیت نصب شده پنل های خورشیدی فوتوولتاییک از مرز GW۱۸۰ گذشت که حدود 2/5 برابر کل تولید برق ایران است. بیش از ۹۰٪ پنل های خورشیدی نصب شده از نوع مبتنی بر سیلیسیم کریستالی می باشد که در سال ۲۰۱۶ رکورد بازدهی 26/3٪ برای آنها ثبت شده است.
به اطلاع اعضاي محترم هيات علمي موسسه میرساند مركز رشد واحدهاي فناور صنايع رنگ و پوشش موسسه آمادگي خود را جهت حمايت از ايده هاي اعضا محترم هيات علمي (ترجيحا در زمينه علوم و فناوري های نانو) مبني بر ورود به مركز رشد اعلام مي دارد.
ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت صاحب الامر و الزمان مهدی موعود (عج) بر عاشقان و شیفتگان آن حضرت مبارکباد. در این راستا و به مناسبت این روز مبارک، مراسم جشنی در روز چهارشنبه 20 اردیبهشت ماه 1396 در سالن اجتماعات موسسه و با حضور ریاست محترم موسسه و تعداد زیادی از اعضاء محترم هیات علمی و همکاران عزیز برگزار گردید.
با توجه به آیین نامه پذیرش دانشجو در دوره دکتری، پذیرش دانشجو در این آزمون شامل اجرای فرآیند دو مرحله¬ای خواهد بود. مرحله اول مربوط به سنجش علمی بوده که برگزاری آزمون آن از طریق سازمان سنجش آموزش کشور انجام می گیرد و مرحله دوم آن شامل بررسی سوابق علمی داوطلبان است که توسط دانشگاه¬های پذیرنده دانشجو صورت می گیرد. در راستای اجرای مرحله دوم موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می¬رساند: