آرشیو اخبار

مؤسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش در نظر دارد همایش ملی "مواد رنگزا، محیط زیست و توسعه پایدار" را در تاریخ های 13 و 14 آذر ماه سال جاری و با هدف ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی محققین و ایجاد فرصت جهت بررسی راهکارهای حل مشکلات صنایع رنگ و محیط زیست برگزار نماید.
انجمن نانو فناوری ایران با همکاری پژوهشگاه نفت، هفتمین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو ICNN2018 را در روزهای 4 تا 6 مهر ماه سال۱۳۹7 در پژوهشگاه نفت برگزار می‌کند.
سمينار آشنايي با رئولوژي صنعتي، با همكاري شركت وارش شيمي بهار و آزمايشگاه مركزي موسسه در تاریخ دهم تيرماه 1397 به مدت 5 ساعت در موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش برگزار شد که اعضاء هيات علمي، كارشناسان و متخصصين صنعت در اين سمينار حضور داشتند.
از تاریخ ۵ الی ۸ تیرماه، کنگره تخصصی رنگ اروپا در آمستردام هلند با حضور بیش از ۴۰۰ نفر از متخصصین ۴۳ کشور جهان در حال برگزاری می باشد. این کنگره توسط FATIPEC (اتحاديه انجمنهاي تكنسينهاي صنعت رنگ اروپا) که ایران هم به همت دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تعاونی تولیدکنندگان رنگ و محصولات وابسته در آن عضو می باشد، برگزار می شود.
چهل و پنجمين شماره خبرنامه موسسه در پايان خرداد ماه سال 1397 منتشر گرديد. اين خبرنامه شامل آخرين خبرهاي مربوط به موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش مي‌باشد. علاقمندان مي‌توانند اين شماره را به صورت ديجيتالي دريافت نمايند.
در نشست مشترک وزرای علوم و روسای دانشگاههای ایران و فرانسه در پاریس، 14 رئیس دانشگاه و 5 رئیس پژوهشگاههای ایران حضور داشتند که سرکار خانم پروفسور زهرا رنجبر رئیس موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش در این نشست حضور یافت. در دیدار بین دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ایران و فردریک ویدال وزیر تحصیلات عالی تحقیقات و نوآوری فرانسه، موارد زیر مورد تاکید قرار گرفت:
روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، با اظهار تاسف ضایعه درگذشت مرحوم دکتر محمود شیخ زین الدین، معاون نوآوری و تجاری‌ سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس سابق شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را خدمت خانواده محترم ایشان و جامعه علمی، دانشگاهی و فناوری کشور تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم غفران الهی و علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل را خواستار است.
روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش، رحلت عالم سخت کوش جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی را به فرزند ایشان جناب آقای دکتر وحید احمدی و بیت مکرم آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای ایشان علو درجات و مغفرت واسعه طلب می نماید.
محققان موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش موفق به شناسایی و حذف آلودگی ناشی از کار پرینتر ها در هوای محیط های داخلی شدند. به گزارش روابط عمومی موسسه رنگ، دکتر فاطمه مرتجی دانش آموخته دکتری موسسه رنگ و مجری این طرح با بیان این خبر گفت: این پژوهش بر روی آلودگی هوا که یکی از چالشی¬ترین مسائل روز ایران و جهان می باشد، انجام شد.
برای اولین بار در کشور، نانو ساختارهای ال دی اچ غنی شده با مواد بازدارنده برای رهایش هوشمند در پوشش های ضدخوردگی توسط ایمان علی بخشی دانش آموخته دکتری موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش تولید شد. مطالب بيشتر در اين خصوص را در صفحه 9 گاهنامه خبري تحليلي علوم، تحقيقات و فناوري مطالعه فرماييد.
موسسه از داوطلبان معرفی شده در آزمون دوره دكتري از سوي سازمان سنجش آموزش كشور براي شركت در مصاحبه علمي آزمون دكتري Ph.D سال 1397 دعوت مي نمايد. داوطلبان جهت انجام مصاحبه به محل موسسه واقع در تهران، بزرگراه صياد شيرازي شمالي، خروجي لويزان، ميدان حسين آباد، خيابان وفامنش، نبش كوچه شمس،‌ پلاك 55، مراجعه نمايند.
در روز چهارشنبه مورخ 26 ارديبهشت 1397 جمعي از دانشجويان مقطع كارشناسي رشته رنگ و پليمر دانشگاه اميركبير جهت بازديد از امكانات و دستاوردهاي موسسه در مجموعه حضور به هم رساندند. در بازديد سه ساعته اين دانشجویان، كارشناسان آزمايشگاه هاي تخصصي و مركزي موسسه به سوالات دانشجويان پاسخ داده و شرايط تحقيق و رويكرد علمي مناسب را براي نامبردگان توضيح دادند.
دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری امور پژوهشی با هدف ارتقای نشریات علمی کشور، طرح رتبه بندی نشریات علمی را بر اساس شاخص‌های مهمی چون وضعیت انتشار، نمایه در پایگاههای اطلاعات علمی، دارا بودن سامانه استاندارد و تکمیل اطلاعات در سامانه ارزیابی نشریات علمی مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد و بر اساس آن نشریات را در چند سطح رتبه بندی می‌کند. این ارزیابی تا به حال دو دوره برگزار شده و در حال حاضر بررسی دوره سوم آن برای نشریات انگلیسی به پایان رسیده است.
با توجه به آیین نامه پذیرش دانشجو در دوره دکتری، پذیرش دانشجو در این آزمون شامل اجرای فرآیند دو مرحله ای خواهد بود. مرحله اول مربوط به سنجش علمی بوده که برگزاری آزمون آن از طریق سازمان سنجش آموزش کشور انجام می گیرد و مرحله دوم آن شامل بررسی سوابق علمی داوطلبان است که توسط دانشگاه¬های پذیرنده دانشجو صورت می گیرد. در راستای اجرای مرحله دوم موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می رساند..
آقای صادق مهویدی دفاع موفقیت آمیز از رساله دکتری تان را تبریک عرض نموده و برایتان در مراحل پیش روی زندگی، آرزوی موفقیت و سربلندی می نمائیم.