آرشیو اخبار

خانم نرگس مرتجی دفاع موفقیت آمیز از رساله دکتری تان را تبریک عرض نموده و برایتان در مراحل پیش روی زندگی، آرزوی موفقیت و سربلندی می نمائیم.
همزمان با میلاد دو اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت اباعبدالله الحسین و حضرت سیّدالسّاجدین امام زین العابدین علیهم السّلام و همچنین ولادت قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل العبّاس علیه السّلام ، مراسم اعیاد شعبانیه در نمازخانه موسسه برگزار گردید.
موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش به مناسبت سالروز ولادت دانشمند بزرگ ایرانی حکیم جرجانی و بزرگداشت روز آزمایشگاه، مراسمی با حضور ریاست محترم موسسه و معاونان ایشان، مدیر آزمایشگاه مرکزی، مدیر پژوهشی، مدیر فرهنگی، مدیرروابط عمومی و همچنین کارشناسان آزمایشگاه در محل سالن جلسات موسسه و در تاریخ بیست و نهم فروردین ماه، برگزار نمود.
برای اولین بار در کشور نانو ساختارهای ال دی اچ غنی شده با مواد بازدارنده برای رهایش هوشمند در پوشش های ضدخوردگی در موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش تولید شد.
در روز یکشنبه مورخ 26 فروردین ماه 97 ساعت 8 صبح به مناسبت مبعث حضرت محمد(ص)، مراسم معنوي جشن بعثت آخرين پيام آور الهي حضرت محمد مصطفي(ص) با حضور همکاران محترم در محل نمازخانه موسسه برگزار گرديد. به گزارش روابط عمومی موسسه در این مراسم، ابتدا مداح اهل بيت عصمت و طهارت آقای چوپانی به ذکر زیارت عاشورا و مولودی خوانی پرداختند.
دانشجويان و فارغ‌التحصيلان 10 دانشگاه برتر كشور در مقطع کارشناسي ارشد رشته‌هاي مجاز به شركت در آزمون دوره‌هاي ذيل در صورت احراز شرايط قيد شده مي‌توانند بدون شرکت در مرحله اول آزمون ورودي، در مقطع دکترا آموزشي- پژوهشي رشته مهندسي رنگ در موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش ادامه تحصيل دهند:
دانشجويان و فارغ‌التحصيلان 10 دانشگاه برتر كشور در مقطع کارشناسي رشته‌هاي مجاز به شركت در آزمون دوره‌هاي ذيل در صورت احراز شرايط قيد شده مي‌توانند بدون شرکت در آزمون ورودي دوره کارشناسي ارشد در مقطع کارشناسي ارشد رشته‌هاي مهندسي رنگ - صنايع رنگ، برگزار شده در موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش ادامه تحصيل دهند:
دفتر برنامه ریزی و سیاستگذاری امور پژوهشی با هدف ارتقای نشریات علمی کشور، طرح رتبه بندی نشریات علمی را بر اساس شاخص‌های مهمی چون وضعیت انتشار، نمایه در پایگاههای اطلاعات علمی، دارا بودن سامانه استاندارد و تکمیل اطلاعات در سامانه ارزیابی نشریات علمی مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد و بر اساس آن نشریات را در چند سطح رتبه بندی می‌کند. این ارزیابی تا به حال دو دوره برگزار شده است و در حال حاضر بررسی دوره سوم آن برای نشریات فارسی به پایان رسیده است.
با کمال افتخار به اطلاع می رساند کتاب "سلول های خورشیدی حساس شده به مواد رنگزا: معرفی، مواد و چشم انداز" توسط پروفسور کمال الدین قرنجیگ و همکاران به چاپ رسید.
چهل و چهارمين شماره خبرنامه موسسه در پايان اسفند ماه سال 1396 منتشر گرديد. اين خبرنامه شامل آخرين خبرهاي مربوط به موسسه پژوهشي علوم و فناوري رنگ و پوشش مي‌باشد. علاقمندان مي‌توانند اين شماره را به صورت ديجيتالي دريافت نمايند.
نظر به پيشرفت علم و پيدايش مفاهيم جديد در آن همچنين معرفی تجهيزات کاربردی تر آزمايشگاهي و صنعتی براي بهره وري سريعتر و سودمندتر در آزمايشگاههاي كنترل كيفيت شركتهاي توليدي وابسته به رنگ و افزايش توانمندي اعضاء، دوره های آموزشي مقدماتی و پیشرفته تحت عنوان مباني و اصول اندازه‌گيري و كنترل رنگ در صنعت نساجي در تاریخ های 7 و 18 بهمن ماه سال 1396 در محل موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش با تدریس آقای دکتر مهدی صفی عضو هیات علمی موسسه و رییس پژوهشکده فیزیک رنگ برگزارگردید.
آقای ایمان علی بخشی دفاع موفقیت آمیز از رساله دکتری تان را تبریک عرض نموده و برایتان در مراحل پیش روی زندگی، آرزوی موفقیت و سربلندی می نمائیم.
به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، مراسم روز درختکاری با حضور جمعی از اساتید و کارکنان موسسه در روز چهارشنبه 16 اسفند 96 در ارتفاعات پارک جنگلی لویزان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه ، همزمان با میلاد باسعادت بهانه خلقت، دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر، مراسمی با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و همکاران محترم در نمازخانه موسسه برگزار گردید.
دوره تخصصي هوش هيجاني (EQ) در سه مرحله در تاريخ هاي 24 بهمن ماه و همچنین 8 و 15 اسفندماه 1396 در محل سالن جلسات موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش براي اعضای محترم هیات علمی موسسه و توسط سرکار خانم دکتر رزیتا ذبیحی برگزار گردید.