برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان "رنگ و نور"

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ اخبـــار پژوهشگاه

کارگاه آموزشی رنگ و نور توسط پژوهشکده فیزیک رنگ در تاریخ ۸ اسفند ماه ۱۳۹۷ در دو بخش تئوری و آزمایشگاهی در پژوهشگاه رنگ برگزار گردید. دبیر این دوره آقای دکتر مهدی صفی بودند. مدرسین بخش تئوری این کارگاه آقای دکتر مهدی صفی عضو هیات علمی پژوهشکده فیزیک رنگ - پژوهشگاه رنگ و آقای مهندس کاوه احمدیان مدیر عامل شرکت مهندسی نورسافرم و مدرس بخش آزمایشگاه خانم مهندس خلیلی کارشناس آزمایشگاه اندازه گیری و کنترل رنگ بودند.
با توجه به ارتباط تنگاتنگ رنگ و نور و کاربردهای فراوان مفاهیم درک و اندازه‌گیری رنگ و نورسنجی در معماری و دکوراسیون، این کارگاه آموزشی با هدف افزایش توانمندی علمی –کاربردی مخاطبین برگزار گردید که با استقبال زیاد کارشناسان حوزه نورپردازی و معماری روبرو گردید. شرکت کنندگان این دوره با مباحثی نظیر مبانی رادیومتری و فتومتری، مفهوم دمای رنگ همبسته و شاخص نمود رنگ، مبانی درک رنگ و اصول ارزیابی چشمی و دستگاهی رنگ، بینایی رنگی، پایداری رنگی، متاماریزم، فضاهای رنگی و مختصات رنگی، مواد فلورسنت و فسفرسنت آشنا شدند.

کلید واژه ها: کارگاه رنگ و نور پژوهشکده فیزیک رنگ