برگزاری جلسه هم اندیشی و کارگاه آموزشی فرهنگ سازمانی، اندیشه سازمانی

۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۰ اخبـــار پژوهشگاه

دومین جلسه هم اندیشی و کارگاه آموزشی فرهنگی با عنوان " فرهنگ سازمانی، اندیشه سازمانی" در روز سه شنبه مورخ ۳۰ بهمن ماه ۹۷، از ساعت ۱۳:۳۰ در محل سالن جلسات پژوهشگاه و با حضور جمع کثیری از کارکنان برگزار گردید. مدرس دوره مذکور جناب آقای دکتر رضا امینی معاونت فرهنگی و عضو محترم هیات علمی پژوهشگاه بودند که با بیانات ارزشمند خود فرهنگ سازمانی را یک سری پیش فرض بنیادی درخصوص ارزش‌ها، باورها، هنجارها و نمادها دانست که به اعضا سازمان معنا می بخشد.
وی در ادامه به راهکارهای رسیدن به موفقیت در ارتباطات اشاره کرده و هر یک از راهکارها را با بیان مثال‌هایی مورد بررسی قرار داد.
ضمنا در پایان کارگاه از شرکت کنندگان جهت ارائه گواهینامه، از جزوه فرهنگ و رفتار سازمانی که توسط مدرس دوره تهیه گردیده بود، آزمون بعمل آمد.

کلید واژه ها: فرهنگ سازمانی اندیشه سازمانی کارگاه