برگزاری جشن هفته پژوهش و فناوری و تقدیر از فعالان عرصه پژوهش در موسسه پژوهشی علوم و فناوری رنگ و پوشش

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۲ اخبـــار پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی موسسه، جشن هفته پژوهش و فناوری سال ۹۷ و تقدیر از فعالان عرصه پژوهش موسسه با حضور ریاست محترم موسسه و معاونان ایشان، استادان، همکاران و دانشجویان موسسه، روز چهارشنبه ۲۸ آذرماه ۱۳۹۷ ساعت ۱۰ در سالن آمفی تئاتر موسسه برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و کلیپ موسسه، دکتر رنجبر ریاست موسسه به میهمانان و فرهیختگان این مراسم خیرمقدم گفت و در راستای برگزاری هفته پژوهش مطالبی را عنوان کرد.

در پایان این مراسم نیز از افراد برگزیده عرصه پژوهش شامل پژوهشگر برتر، پژوهشگر برتر در عرصه بین‌المللی، کارشناس و کارمند برگزیده تقدیر بعمل آمد.

کلید واژه ها: هفته پژوهش جشن