فرایند پذیرش دانشجوی دکتری رشته مهندسی پلیمر پژوهشگاه رنگ در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۳ اطلاعیه ها

پژوهشگاه رنگ در نظر دارد براساس مصوبه شورای پژوهشگاه رنگ، مطابق با آئین نامه شماره ۱۱/۱۹۱۷۷ مورخ ۱۳۹۴/۲/۷ و شیوه نامه شماره ۳۰۲۴/س مورخ ۱۳۹۸/۱/۲۵ سازمان سنجش آموزش کشور، برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از بین متقاضیان معرفی شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، دانشجوی دکتری تخصصی در رشته مهندسی پلیمر، پذیرش نماید. لازم به ذکر است پذیرش دانشجو بر اساس نمره آزمون سازمان سنجش آموزش کشور، سوابق تحصیلی (آموزشی و پژوهشی) و مصاحبه انجام می پذیرد.

کلیه داوطلبان گرامی، که در انتخاب رشته گرایش محل سازمان سنجش آموزش کشور، پژوهشگاه رنگ را انتخاب نموده اند، در صورت دارا بودن حدنصاب تعیین شده توسط پژوهشگاه (بر اساس نمره تراز نهایی داوطلب مطابق کارنامه سازمان سنجش آموزش کشور) ضروری است از روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۳/۱ به مدت یک هفته نسبت به تکمیل پرونده خود اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز برای متقاضیان ورود به دوره دکترا

۱- تصویر کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه
۲- تصویر کارنامه مرحله اول و دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری در سال ۱۴۰۰
۳- تکمیل فرم شماره ۱
۴- واریز مبلغ ۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال (معادل ۱۰۰ هزار تومان) بابت حق ثبت نام از طریق سامانه پرداخت آنلاین پژوهشگاه رنگ، موضوع پرداخت: پرداخت خدمات آموزشی و فرهنگی و دریافت کد رهگیری
۵- ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد
۶- تصویر مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد
۷- گواهی اشتغال به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد (برای دانشجویان کارشناسی ارشد)
۸- توصیه نامه از دو عضو هیات علمی
۹- ارائه مدارک و مستندات فرم شماره ۱ (صفحات اول مقالات، گواهی شرکت در کنفرانس، تصویر جلد کتاب و غیره)

لازم است متقاضیان اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در روز مصاحبه برای تطابق همراه داشته باشند.

برگزاری مصاحبه:

• مصاحبه متقاضیان بومی شهر تهران به صورت حضوری / مجازی و سایر افراد به صورت مجازی برگزار می گردد.
• درصورتیکه متقاضی ساکن شهر تهران نبوده اما مایل به مصاحبه حضوری است، باید در ایمیل ارسالی مدارک حتما به این موضوع اشاره نماید.
• روز و برنامه مصاحبه در اطلاعیه بعدی دفتر تحصیلات تکمیلی اطلاع رسانی می گردد.

متقاضیان لازم است، مدارک و مستندات خود را در یک فایل zip با نام خودشان به آدرس ایمیل دفتر تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه رنگ edu@icrc.ac.ir ارسال نمایند.