فراخوان پذیرش بدون آزمون در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا رشته مهندسی پلیمر-صنایع رنگ از دانشجویان برتر در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۰۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۵ اطلاعیه ها

پژوهشگاه رنگ در نظر دارد مطابق با آئین نامه شماره  ۲۱/۷۷۹۴۸ مورخ ۱۳۹۳/۵/۵وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ابلاغیه شماره ۲/۳۲۶۱۵۶ مورخ  ۱۳۹۷/۱۲/۱۹، از بین برگزیدگان علمی کارشناسی و کارشناسی ارشد پیوسته حائز شرایط برای نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در دوره روزانه کارشناسی ارشد و دکترا رشته مهندسی پلیمر-صنایع رنگ دانشجو پذیرش نماید. ضروری است متقاضیان حدکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند. به درخواست هایی که پس از این تاریخ ثبت شوند، ترتیب اثری داده نمی شود.

شرایط متقاضیان ورود به دوره کارشناسی ارشد

دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که پس از شش نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم واحد درسی به لحاظ میانگین کل جزء پانزده درصد برتر دانشجویان هم ‏رشته و هم‏ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال (نه نیمسال طبق مصوبه شورای عالی برنامه ریزی) دانش آموخته شوند.

تذکر مهم:

فقط دانشجویان دانشگاه های دولتی دوره‏های روزانه و شبانه مجاز به شرکت در این فرآیند می باشند. لذا به تقاضاهای دانشجویان دانشگاه های غیر انتفاعی، آزاد، پردیس شهریه‏ پرداز، پیام نور و دوره های غیرحضوری و مجازی ترتیب اثر داده نمی شود .
متقاضیان باید تا تاریخ ۱۴۰۰/۶/۳۱ در دوره کارشناسی فارغ التحصیل شوند.

مدارک مورد نیاز برای متقاضیان ورود به دوره کارشناسی ارشد

۱- تکمیل فرم الف
۲- واریز مبلغ ۵۰۰/۰۰۰ ریال بابت حق ثبت نام از طریق سامانه پرداخت آنلاین پژوهشگاه رنگ، موضوع پرداخت: پرداخت خدمات آموزشی و فرهنگی و دریافت کد ره گیری
۳- ریز نمرات کارشناسی
۴- ارائه مدارک و مستندات فرم الف
۵- ارائه کد رهگیری ثبت نام

شرایط متقاضیان ورود به دوره دکترا

۱- دارا بودن صلاحیت عمومی به تشخیص هیات مرکزی گزینش دانشجو که توسط پژوهشگاه انجام می پذیرد.
۲- بیش ار دوسال از تاریخ دانش آموختگی متقاضی نگذشته باشد.
۳- کسب حداقل ۶۰ امتیاز از فعالیت های آموزشی، پژوهشی و مصاحبه
۴- داشتن حداقل میانگین کل ۱۶ در مقطع کارشناسی و میانگین کل ۱۷ در مقطع کارشناسی ارشد (بدون احتساب نمره پایان نامه)

تبصره: در مورد متقاضیانی که میانگین کل کارشناسی پیوسته آن‌ها کمتر از ۱۶ یا میانگین کل (بدون احتساب پایان‌نامه) مقطع کارشناسی‌ارشد آن‌ها کمتر از ۱۷ باشد میانگین همتراز طبق پرتال سازمان سنجش محاسبه خواهد شد. چنانچه میانگین همتراز شده باز هم کمتر از موارد اعلام شده باشد، قابل قبول نخواهد بود و پژوهشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال ثبت‌نام این دسته از متقاضیان نخواهد داشت.

۵- ارائه نمره معتبر برای آزمون زبان (حداقل نمره ۵۰ از آزمون MCHE یا معادل آن در سایر آزمون ها) قبل از آزمون جامع دکترا (مطابق با آیین نامه مقطع دکتری مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)
۶- متقاضیان باید تا تاریخ ۱۴۰۰/۶/۳۱ در دوره کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شوند.

مدارک مورد نیاز برای متقاضیان ورود به دوره دکترا

۱- تصویر کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه
۲- تکمیل فرم ب
۳- واریز مبلغ ۸۰۰/۰۰۰ ریال بابت حق ثبت نام از طریق سامانه پرداخت آنلاین پژوهشگاه رنگ، موضوع پرداخت: پرداخت خدمات آموزشی و فرهنگی و دریافت کد رهگیری
۴- ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد
۵- تصویر مدرک کارشناسی
۶- گواهی اشتغال به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد
۷- توصیه نامه از دو عضو هیات علمی
۸- ارائه مدارک و مستندات فرم ب (صفحات اول مقالات، گواهی شرکت در کنفرانس، تصویر جلد کتاب و غیره)

متقاضیان لازم است، مدارک و مستندات خود را به دفتر تحصیلات تکمیلی از طریق ایمیل edu@icrc.ac.ir ارسال نمایند.