قرار گرفتن عضو هیات علمی پژوهشگاه رنگ در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی دنیا در سال ۲۰۲۰

۲۳ آذر ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۶ اخبـــار پژوهشگاه

استاد تمام پژوهشگاه رنگ جناب آقای پروفسور نیازمحمد محمودی در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی دنیا در سال 2020 قرار گرفت.
پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) بر اساس فعالیت 10سال اخیر پژوهشگران به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می پردازد. معیار انتخاب پژوهشگران برتر تعداد استنادهای انجام شده به حاصل تحقیقات علمی ایشان در رشته ها و حوزه های موضوعی 22 دوگانه می باشد.  بر همین معیار پژوهشگرانی که براساس مقالات چاپ شده خود بالاترین استناد را داشته اند مرتب سازی و سپس در زمره یک درصد برتر در حوزه های موضوعی مختلف انتخاب و به عنوان نخبگان برتر در نظر گرفته می شوند.
روابط عمومی پژوهشگاه رنگ ضمن تبریک انتخاب جناب آقای پروفسور محمودی، سلامتی و موفقیت ایشان در سایر عرصه های بین المللی را از درگاه خداوند بزرگ مسالت می نماید.