ثبت نام از پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی پلیمر- صنایع رنگ در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۰۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۳ اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک به مناسبت پذیرفته شدن شما در دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1400-1399 پژوهشگاه رنگ، به استحضار میرساند کلیه پذیرفته شدگان لازم است با به همراه داشتن مدارک زیر جهت تشکیل پرونده و ثبت نام در روزهای 99/8/10 و 99/8/11 به دفتر تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه رنگ مراجعه نمایند .زمان مراجعه ساعت 9 الی 13 میباشد.

مدارک مورد نیاز:

1- اصل شناسنامه و یک سری تصویر از تمام صفحات

2- اصل کارت ملی و تصویر پشت و رو کارت

3- اصل و تصویر مدرک کارشناسی حاوی معدل دوره

4- ریز نمرات دوره کارشناسی

5- ارائه گواهی یا نامهای از دانشگاه محل دوره کارشناسی مبنی بر اینکه دانشجو تا تاریخ 99/7/30 از دوره فارغ التحصیل خواهد شد. - مربوط به پذیرفته شدگانی است که در زمان ثبت نام مدرک کارشناسی ندارند.

6- شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری

7- اصل و تصویر کارت پایان خدمت، کفالت و یا معافیت

8- تصویر تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت، مدرک کارشناسی و عکس پذیرفته شده در یک سی دی تهیه و در روز ثبت نام با سایر مدارک تحویل داده شود.

پذیرفته شدگان میتوانند سوالات خود را از طریق ایمیل edu@icrc.ac.ir یا تماس با دفتر تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه رنگ مطرح نمایند.