کسب رتبه در پایگاه داده‌ی اسکوپوس توسط دانشجوی دکترای پژوهشگاه رنگ

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۷ اخبـــار پژوهشگاه

بانک اطلاعاتی Scopus بزرگترین بانک استنادی و چکیده نویسی جهان است که توسط Elsevier ناشر هلندی Science Direct راه اندازی شده و در واقع یکی از رقیبان پایگاه استنادی تامسون رویترز می باشد.
این پایگاه ابزار خوبی برای پژوهشگران، دانشجویان و محققان در حوزه های مختلف است که نه تنها اطلاعات مقالات و چکیده آنها، بلکه میزان استنادات آنها را بیان می کند. به عبارت دیگر علاوه بر جستجو و دسترسی به مقالات معتبر می توان فعال ترین نویسنده، سازمان، مراکز تحقیقاتی و مجلات هسته را در حوزه موضوعی خاص تعیین و رتبه بندی کرد.
روابط عمومی پژوهشگاه رنگ در کمال مسرت اعلام میدارد براساس آمار پایگاه داده‌ی اسکوپوس، آقای محمد رمضان زاده دانشجوی مقطع دکتری پژوهشگاه رنگ با تعداد ۲۸ مقاله‌ی معتبر بین‌المللی، رتبه‌ی یازدهم را در میان مولفین در زمینه‌ی خوردگی کسب نموده‌اند.