پیام ریاست پژوهشگاه رنگ به مناسبت آغاز سال تحصیلی

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۱ اخبـــار پژوهشگاه

اساتید ارجمند، دانشجویان گرامی،

با سلام
آغاز سال تحصیلی جدید را محضر یکایک شما عزیزان تبریک عرض نموده و ورود دانشجویان جدید و پیوستن آنان به خانواده پژوهشگاه رنگ را صمیمانه خیرمقدم می‌گویم.
مایه خوشحالی است که باردیگر فصلی جدید را در عرصه کسب دانش، برای غلبه بر عادتها و روزمرگیها، آغاز می‌کنیم تا این پژوهشگاه در مسیر پرافتخار خود، سبب توسعه علمی و صنعتی جامعه رنگ و میهن عزیزمان گردد. شما دانشجویان پژوهشگاه رنگ، نه فقط در مرزهای دانش بلکه در سنگر صنعت و فناوری و درنتیجه بالندگی کشور، می‌توانید پیشرو باشید. اما الهام‌بخشی شما عزیزان در عرصه جامعه از هرچیزی والاتر است. امید آن دارم که با اتکال به خداوند متعال، تلاش مستمر و اراده محکم بتوانیم دانش‌آموختگانی موثر و مفید برای خدمت به میهن عزیز اسلامی خود تربیت نماییم. در پایان توفیق روزافزون تمام شما دانشجویان عزیز را از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

زهرا رنجبر
ریاست پژوهشگاه